SON DAKİKA



Haber > Gündem > Baba ve kızını komşuları katletti!

Baba ve kızını komşuları katletti!

05 Ocak 2024 Cuma - 21:46




Gebze'de Hakan Yiğit (38) ve annesi Tülay Yiğit'in (58), aynı apartmanda oturan komşuları Ahmet Avcı (52) ve kızı Ebru Avcı’yı (25) defalarca kez bıçaklayarak öldürdüğü olayın video görüntüleri ortaya çıktı.





Dehşet veren olay, 15 Ağustos 2021’de Gebze'de meydana geldi. İddiaya göre, komşuları Hakan Yiğit ve annesi Tülay Yiğit ile daha önce ses, rahatsızlık verme, binaya kamera sistemi kurulması gibi sebeplerle husumetli oldukları aynı apartmanda yaşayan komşuları Avcı ailesi arasında kavga çıktı. Hakan ve Tülay Yiğit komşuları Ahmet Avcı, eşi Fatma Avcı ve kızı Ebru Avcı ile kardeşi Mustafa Avcı'yı binanın kapısını önünde defalarca bıçakladı. Ahmet Avcı olay yerinde, 56 yerinden bıçaklanan kızı Ebru Avcı da kaldırıldığı hastanede 1 gün sonra hayatını kaybetti, eşi Fatma Avcı ve kardeşi Mustafa Avcı ise tedavileri sonrası taburcu edildi.

Tülay ve Hakan Yiğit tutuklanırken, haklarında 'kasten öldürme’ suçundan 2’şer kez müebbet, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan da 30’ar yıl hapis istemiyle dava açıldı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI




Bu arada daha önceki aşamalarda soruşturma dosyasına eklenen, olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, yaşanan kavga anları ve Avcı ailesinin Tülay Yiğit ve oğlu Hakan Yiğit tarafından onlarca kez bıçaklandığı anlar yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap