SON DAKİKA



Haber > Gündem > Avrupa'nın 1 numaralı şehri İstanbul

Avrupa'nın 1 numaralı şehri İstanbul

11 Eylül 2021 Cumartesi - 13:59




İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Travel and Leisure dergisinin bu yılki "Dünyanın En İyileri Ödülleri"nde İstanbul'un Avrupa'nın 1 numaralı kenti seçildiğini duyurdu.





Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından, "Avrupa'daki şehirler  arasında İstanbul zirvede. İstanbul, Avrupa'nın 1 numaralı şehri. Travel and  Leisure'nin bu yılki 'Dünyanın En İyileri Ödülleri'nde binlerce kişi İstanbul'u  favori şehir olarak seçti. Bu gurur hepimizin." açıklamasını yaptı.

Dergi tarafından yapılan ankete katılanların son üç yıllık  tecrübelerine göre 11 Ocak - 11 Mayıs tarihleri arasında yapılan oylamayla  İstanbul, 91.32 puanla birinci oldu.
 
İstanbul'un bitmeyen cazibesiyle her zaman tarihin buluşma noktası  olduğu, Topkapı Sarayı ve Ayasofya gibi tarihi mekanların olduğu ifade edilen  değerlendirme yazısında Nişantaşı ve Galataport gibi modern çekiciliğin olduğu  yerlere değinilerek İstanbul Havalimanı'ndan da övgüyle bahsedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap