SON DAKİKA



Haber > Gündem > Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

15 Temmuz 2021 Perşembe - 14:54




Vatani görevi için gün sayan yüz binlerce asker adayının gözü Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanacak askerlik seçim ve sınıflandırma sonuçlarına çevrildi. Askere alınacak gençler askerlik yerlerinin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, Askerlik yerleri açıklandı mı?





Ağustos ayına kısa bir süre kaldı. Yüz binlerce asker aday vatani görevlerini yapacakları yerleri merak ediyor. Askerlik celp yerlerinin ne zaman açıklancağı askere gidecekler tarafından araştırılıyor. Peki, Askerlik yerleri açıklandı mı? Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? Temmuz ayı askerlik yerleri ne zaman belli olur 2021? Askerlik yerine nereden bakılır? Askerlik yeri sorgulama ile ilgili detaylar...
 
ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
 
Seçim ve sınıflandırma sonuçları 16 Temmuz 2021 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacak.
 
Sınıflandırılan yükümlüler tekrar sınıflandırma işlemine tabi tutulmayacak.
 
Yedek subay/astsubay adaylığına ayrılmış yükümlülerden tabi oldukları celp ve sevk döneminde sınıf okulu ve eğitim merkezindeki eğitimin üçte birine katılmayanlar (daha önceki sınıflandırma dönemlerinde sınıflandırılanlar dahil) er statüsünde askere sevk edilecekler. (TSK nın ihtiyaç duyduğu sınıf ve meslekler hariç).
 
ASKERLİK YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?
 
Bedelli askerlik ve askerlik celp tarihleri ve yerlerini öğrenmek isteyen er, adayları E-Devlet'e bireysel şifreleriyle girip Milli Savunma Bakanlığı'nın yayımladığı bilgileri görüntüleyebilecek.
 
Bedelli askerlik ve askerlik celp tarihleri ve yerlerini öğrenmek isteyen er, adayları, e-Devlet üzerinden Milli Savunma Bakanlığı'nın yayımladığı bilgileri görüntüleyebilecek. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap