SON DAKİKA



Haber > Gündem > Asker oğlunu ziyaretten dönüyordu! Otobüs kazasında öldü

Asker oğlunu ziyaretten dönüyordu! Otobüs kazasında öldü

01 Ağustos 2023 Salı - 15:14




Kırıkkale’deki asker olan oğlunu kışlada ziyaret ettikten sonra dönüş yolunda bindiği otobüsün Kars’ın Sarıkamış ilçesinde viyadükten uçtuğu kazada yaşamını yitiren esnaf Sultan Hamit Ayrım (58), toprağa verildi.





Bursa’dan önceki gün Kars’a gelmek için yola çıkan Murat Yıldız yönetimindeki Turgut Reis firmasına ait 34 TR 078 plakalı yolcu otobüsü, Sarıkamış ilçesinde Karakurt Viyadüğü'nden düştü. Yaklaşık 50 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanan otobüsteki 8 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi de yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden 2 çocuk babası esnaf Sultan Hamit Ayrım’ın cenazesi sabah saatlerinde ailesi tarafından hastane morgundan alınarak, Kars kent merkezindeki Sahib-uz Zaman Kamer Camisi'ne götürüldü. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Ayrım’ın kuzeni AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Kars Vali Vekili Muhammed Furkan Tuna, Vali yardımcıları Ramazan Taşkın ve Muhammed Enes Çıkrık, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu ve ailesi katıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap