SON DAKİKA



Haber > Gündem > Asala terör örgütünün katlettiği şehitlerimizi… Unutmayacağız!

Asala terör örgütünün katlettiği şehitlerimizi… Unutmayacağız!

25 Nisan 2021 Pazar - 12:31




Ermeni çeteleri tarafından kahpece katledilen Türk vatandaşlarını yok sayan ABD başta olmak üzere Avrupa ülkeleri ‘soykırım’ yalanı ile Türkiye’yi suçlu göstermek istiyor…





BOYUN EYMEYECEĞİZ

Türkiye’yi 1915 olayları üzerinden ‘soykırım’ yalanı ile kıskaca almaya çalışan dünya ülkeleri, Ermeni çeteleri tarafından katledilen 31 şehit diplomatı unuttu. Dışişleri Bakanlığı, “31 şehit diplomatın isimlerini paylaşarak , " Hiçbir yalana ve baskıya boyun eğmeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

TARİHİ ÇARPITMA

Bakanlıktan yaptığı açıklamada “Yalanlar sadece tarihi çarpıtmıyor, masum canları da alıyor. Ermeni terörünün şehit ettiği mesai arkadaşlarımızı unutmadık, asla unutmayacağız!” ifadelerine yer verilirken, bakanlığın paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu…

77 KİŞİ CAN VERDİ

ASALA ve JCAG gibi Ermeni terör örgütlerince 1970'ler ve sonrasında düzenlenen saldırılarda, 31'i diplomat ve onların aile mensupları olmak üzere 58 Türk vatandaşı şehit oldu. Kanlı saldırılarda 77 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap