SON DAKİKA



Haber > Gündem > Arazi anlaşmazlığı kötü bitti

Arazi anlaşmazlığı kötü bitti

14 Ağustos 2012 Salı - 10:28




Giresun’un Görele ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada tabanca ile eniştesi Rasim Öner (47), tarafından açılan ateş sonucu hayatın





Edinilen bilgiye göre, Görele ilçesine bağlı Ataköy Köyünde, eniştesi ile arazi anlaşmazlığı sonucu tartıştığı ve bu nedenle aralarında husumet olduğu iddia edilen R.Ö, kayınbiraderi Nuri Öner’i tabanca ile vurarak öldürmüştü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Giderler Müdürlüğü’nde çalışan, yıllık iznini kullanmak için memlekete gelen ve 4 çocuk babası olan Nuri Öner’in cenazesi, yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere yakınları tarafından alınarak Görele ilçesine getirildi. Nuri Öner’in cenazesi, bugün Görele Merkez Hasanağa Camisi’nde öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından ilçeye bağlı Ataköy köyünde bulunan aile mezarlığında toprağa verildi. Enişte R.Ö ise tutuklanarak Giresun Cezaevi’ne gönderildi. Cenazeye Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Görele Garnizon Komutanı Üsteğmen Nursi Çağlak, Görele ilçesi Nüfus Müdürü Yunus Nadi Öner, CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge, Nuri Öner’in bir grup iş arkadaşları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap