SON DAKİKA



Haber > Gündem > Araç muayenesine gitmeden bunları yapın! TÜVTÜRK açıkladı: Yapmayanın aracı muayeneden geçmiyor

Araç muayenesine gitmeden bunları yapın! TÜVTÜRK açıkladı: Yapmayanın aracı muayeneden geçmiyor

13 Eylül 2023 Çarşamba - 15:32




Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren araçlarını muayene işlemleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. TüVTÜRK, araç muayenesi sırasında yaşanılan mağduriyetleri ortadan kaldırmak adına yeni bir düzenleme yaptığını duyurdu.





Araç muayenesi, aracı olan kişiler adına çok önemlidir. Her iki yılda bir araç muayenesi yaptırmak zorunlu bir işlemdir. TÜVTÜRK araç muayenesi sırasında yaşanılan mağduriyetleri ortadan kaldırmak adına yeni bir düzenleme yaptığını duyurdu.

TÜVTÜRK'ün yaptığı duyuruda, "Yalnızca seçilen tarih içerisinde bulunan hafta programını görüntüleyebilirsiniz. 77 şehirde bulunmakta olan gezici istasyonlar yalnızca randevu ile hizmet vermektedir" sözlerine yer verdi.

Araç muayenenizin sorunsuz ilerlemesini istiyorsanız kesinlikle egzoz gazı emisyon ölçümünüzü yaptırmanız gerekmektedir. Bunu da yine ya sabit istasyonlarda ya da yetki verilmiş gezici istasyonlarda yapabilirsiniz.

Seyyar araç muayene istasyonları önemli bir şeydir fakat egzoz gazı emisyon ölçümü yapan başka bir yetkili ölçüm istasyonu bulunuyorsa bu hizmeti seyyar araç muayene istasyonlarından alamayacaksınız.

Seyyar araç muayene istasyonlarında yalnızca otomobil değil traktör muayenesi de yapılabilecek. Diğer araçlar ise sabit araç muayene istasyonlarında yaptırmak zorundadır. Araç muayenesi oldukça önemlidir. Bu sayede güvende kalırsınız. Seyyar araç muayene istasyonları ile hem kolay bir şekilde hem de hızlı hizmet alabilirsiniz.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap