SON DAKİKA



Haber > Gündem > Antalya’da termometreler 46’yı gösterdi

Antalya’da termometreler 46’yı gösterdi

14 Temmuz 2023 Cuma - 15:13




Turizm kenti Antalya’da termometreler 46’yı göstermesiyle dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde yoğunluk azaldı, cadde ve sokaklar ise boşaldı.





Turizm kenti Antalya’da hafta başından bu yana sıcak hava etkisini artırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısı sonrası kentte sıcaklıklar hissedilir derecede yükseldi. Konyaaltı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi saatinde bulunan kule şeklindeki reklam tabelasında termometre 46’ya ulaştı. Vatandaşlar ve turistlerin adresi dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili olurken, plajların diğer günlere göre fazla kalabalık olmadığı görüldü. Plajlara gelenlerin şemsiye altında oturduğu, serinlemek için denize girenlerin ise şapka taktığı gözlemlendi. Sahildeki parklardaki gölgelik alanlarda vatandaşlarca kullanıldı. Sıcak hava nedeniyle başta Cumhuriyet Meydanı olmak üzere cadde ve sokaklarda çok az kişinin yürüdüğü görüldü. Dışarıya çıkanlar güneşten korunmak için şemsiye de kullandı. Yüksek sıcaklıkların hafta başına kadar etkisini sürdüreceği bildirildi.

"50 dereceye yakındır"
Sıcağa rağmen güneşlenen Mahmut Turhan, “Gölgeye kaçıyoruz ama bazen güneşlenmek ve bronzlaşmak için çıkıyoruz. Sahilde sıcak etkin, saat 11.00 ile 16.00 arası denize kimse gelmiyor. Her gün böyle oluyor. Bana göre sıcaklık güneşte 50’ye yakındır. Aşırı bir sıcaklık var. Denize girmek serinletiyor. Bu sene sıcaklık çok daha yüksek” dedi
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap