SON DAKİKA



Haber > Gündem > Antalya’da 1 Mayıs: Eşitlik, özgürlük, kardeşlik

Antalya’da 1 Mayıs: Eşitlik, özgürlük, kardeşlik

01 Mayıs 2022 Pazar - 15:36




Antalya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, geniş katılımla, şölen havasında kutlandı.





Antalya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Aydın Kanza Parkı önünde bir araya gelen sivil toplum örgütü ve siyasi parti üyeleri, Güllük Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.

Şenlik havasında geçen yürüyüşte yurttaşlar ‘Gün gelecek devran dönecek AKP halka hesap verecek’ İstanbul Sözleşmesi yaşatır‘ sloganları atarak ‘Gezi’yi savunuyoruz’ ‘Yaşasın 1 Mayıs’, ‘Eşitlik, Özgürlük, Kardeşlik’ pankartları taşıdı.

 ‘GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI’

Polis, 1 Mayıs kutlamaları dolayısıyla geniş güvenlik önlemi aldı. Yürüyüşe ve alana girmek isteyen vatandaşlar iki kez arandı. 1 Mayıs dolayısıyla alanda çok sayıda polis yürüyüşün yapıldığı güzergâh ve kutlamaların yapıldığı Cumhuriyet Meydanı'nda görev yaptı.

MİLLETVEKİLLERİ DE YÜRÜYÜŞE KATILDI


Yürüyüşe katılanlar arasında CHP Antalya milletvekilleri Cavit Arı, Aydın Özer yer aldı. Kortej halindeki yürüyüş Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi. Coşku, alanda da devam etti. Vatandaşlar davul ve zurnalar eşliğinde halay çekti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap