SON DAKİKA



Haber > Gündem > Annesini öldürdü, tavayla vahşet! Sırrı ortaya çıkınca krize girdi

Annesini öldürdü, tavayla vahşet! Sırrı ortaya çıkınca krize girdi

26 Eylül 2023 Salı - 11:06




Annesini üniversite hakkındaki sırrını öğrenince korkunç şekilde öldüren 23 yaşındaki kız dünya medyasında infial yarattı.





Henüz 23 yaşında olan ABD'li Sydney Powell geçtiğimiz yıllarda üniversiteye başladı. Kıta genelinde eğitimin pahalı olması ve üniversite ücretlerinin cep yakmasına rağmen Powell okuldan atıldı. Ailesine bu durumu söyleyemeyen Powell bir süre yalanlarla durumu idare etti. Genç kadının okula gitmediğini anlayan ilk kişi ise annesi oldu. Brenda isimli kadın, kızının okula gitmemesi üzerine onu resmen sorguladı ve kızının okuldan atıldığını öğrendi. İkili arasında çıkan tartışmanın sonucu ise dünya basınında infial yarattı.

50 DEFA BIÇAKLADI

Sydney Powell, annesini önce tavayla döverek bayılttı. Talihsiz kadını daha sonra defalarca bıçaklayan Powell, annesini mutfakta öldürdü. Kısa sürede tutuklanan Powell, cinayet suçlaması nedeniyle tutuklandı. Savcılıktan yapılan açıklamada, genç kadının annesini 50 defa boynundan bıçakladığı kayıtlara geçti.

Yetkililer tarafından yapılan ayrı bir açıklamada, talihsiz kadının telefonda konuşurken saldırıya uğradığı belirtildi ve bir çocuk hastanesinde çalıştığı aktarıldı.

'PSİKOTİK BİR KRİZ YAŞADI'

Duruşma sırasında Sydney'in avukatları genç kadının şizofreni hastası olduğunu ve bu nedenle cinayetten sorumlu tutulamayacağını öne sürdü. Teşhisi koyan üç uzmandan biri olan James Reardon, Sydney'nin en yakın arkadaşı olarak gördüğü annesini öldürdüğünde psikotik bir kriz yaşadığını söyledi.

Katil evladın cezasının kesinleşme tarihi ise 28 Eylül olarak açıklandı. Uzmanlar Powell'ın 15 yıl şartlı tahliyeli müebbet hapis cezası alma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtiyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap