SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ankara'da hareketli saatler! Bakandan Asgari açıklaması!

Ankara'da hareketli saatler! Bakandan Asgari açıklaması!

27 Aralık 2023 Çarşamba - 16:19




Ankara'da hareketli saatler! Vedat Işıkhan asgari ücret için Türk-İş'i ziyaret etti! 'Netleşince duyuracağız'





Asgari ücret zammı için Ankara'da hareketli saatler yaşanıyor. Beştepe'de saat 16:30'da yapılacak toplantı öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türk-İş'i ziyaret etti. Saat 16:30'daki toplantı öncesi işçi kesiminin zam beklentisi rakamı alındı.

Bakan Işıkhan’ı, TÜRK-İŞ Genel Merkezi girişinde, Genel Başkan Yardımcıları Ramazan Ağar, Eyüp Alemdar ve Nazmi Irgat karşıladı.

Basına kapalı gerçekleşen ziyarette, Işıkhan’ın TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamına dair görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi.
Netleşince duyuracağız...

Vedat Işıkhan toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Asgari ücrete dair istişareler devam ediyor. Netleşince duyuracağız." ifadelerini kullandı..

Bakan Işıkhan’a ziyarette, Çalışma Genel Müdürü Mehmet Baş da eşlik etti. 16.30'da Erdoğan başkanlığında, Bakan Işıkhan, Türk-İş ve TİSK başkanları arasında yapılacak toplantı sonrası yeni asgari ücreti Erdoğan bizzat açıklayacak. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap