SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ankara'da FETÖ operasyonu

Ankara'da FETÖ operasyonu

30 Mart 2021 Salı - 11:24




Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik 2021 yılındaki polis memurluğundan komiser yardımcılığına geçiş sınavına ilişkin soruşturmada, 29 ilde gözaltı kararı verildi. Ankara merkezli yapılan operasyonlarda 77 şüpheliden 54’ü yakalandı. Diğer zanlıların yakalanması için çalışmalar sürüyor.





AA’nın haberine göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmada, FETÖ üyeleri tarafından yazılı sınav öncesinde sorulara erişilerek örgüt mensuplarına dağıtıldığının tespit edildiği belirtildi.

Sınav sorularını alarak komiser yardımcısı olan ve soruların dağıtılmasına aracılık eden 77 FETÖ mensubu hakkında Ankara merkezli 29 ilde gözaltı kararı verildiği kaydedildi.

Şüphelilerden 54'ü Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Diğer zanlıların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap