SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ankara kulislerinden sızdı! AKP'li isimlere polemiğe girmeyin uyarısı

Ankara kulislerinden sızdı! AKP'li isimlere polemiğe girmeyin uyarısı

22 Temmuz 2022 Cuma - 09:22




AK Parti, Anadolu turuna çıkarak gelecek seçimlerde partiden kopan seçmeni geri kazanmaya çalışacak. Edinilen bilgilere göre sahada bulunacak kurmaylara polemiğe girmeyin uyarısı yapıldı.





Ekonomik kriz nedeniyle önemli ölçüde oy kaybeden AK Parti,  2023 seçimlerinin ön hazırlıkları kapsamında Anadolu turuna hazırlanıyor. Parti yönetimi, milletvekilleri ve teşkilatlardan ilçe ve köy bazlı çalışmalara ağırlık verecek şekilde Eylül ayı sonuna kadar sahada olmalarını istedi.

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre, AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından planlanan saha çalışmaları önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak.

'VATANDAŞLA POLEMİK YOK'

Sahada yapılacak ziyaretler sırasında ‘Vatandaşla hiçbir şekilde polemiğe girilmemesi’, anlık çözüm gerektiren taleplerin bekletilmeden yerine getirilmesi ve AK Parti'nin 20 yıllık icraatının hatırlatılarak, bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla problemlerin yine AK Parti tarafından çözüleceğine vurgu yapılması istendi.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap