SON DAKİKA



Haber > Gündem > Altunbaş'tan 1 Mayıs mesajı

Altunbaş'tan 1 Mayıs mesajı

30 Nisan 2013 Salı - 13:30




AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Trabzon’da Sendikaları ziyaret etti.





Altunbaş, Hak iş, Hizmet İş Trabzon Şube Başkanı İhsan Bülbül, Yol İş sendikası Başkanı Hüseyin Balaban ve TESİŞ Trabzon Şube Başkanı Cengizhan Gündüodu’yu ziyaret ederek işçilerin bayramını kutladı. Ziyarette konuşan AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, 1 Mayıs’ın büyük çoşku ve heyecanla kutlandığını belirterek, “Bilindiği gibi dini ve milli bayramlarımız duygularımızı coşturan, dostluk ve kardeşlik ilişkilerini yenileyen, birlik ve beraberliğin, paylaşmanın, dayanışmanın, sevgi ve duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı müstesna günlerdir. Meclisimiz, ülkemizin kalkınmasında ve ekonomimizin güçlenmesinde önemli rol oynayan emekçilerimizin bugünü bayram havasında kutlamaları için 'Emek ve Dayanışma Günü' tatili olarak kabul etmiştir. Meclisimizin tatil olarak kabul ettiği 1 Mayıs'ın, bundan sonra da anlamına ve insan onuruna yaraşır şekilde dostluk, kardeşlik ve dayanışma içerisinde bir bayram havasında kutlanacağına olan inancım tamdır” dedi. ‘Alın terini kutsal gören, her şeyin üzerinde tutan ve bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız’ diyen Altunbaş, “Hükümet olarak işçi, memur ve emekçi vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmaya, bu yolda gerekli bütün adımları atmaya şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz. Milletimizden aldığımız güçle, daha güçlü, daha huzurlu, daha gelişmiş, insan hak ve hürriyetlerinin özgürce yaşanabildiği bir Türkiye için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugünün toplumsal barışa, insanlarımız arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap