SON DAKİKA



Haber > Gündem > Allah bu milletin yardımcısı olsun!

Allah bu milletin yardımcısı olsun!

24 Ağustos 2015 Pazartesi - 09:44








Ülkemizin içine sürüklenmek istendiği kaos ortamı ve son zamanlarda tırmandırılan terör hepimizin canını sıkmaya ve acıtmaya devam ediyor. Her gelen şehit haberiyle artan öfkenin nereye gideceği ise belirsiz... Son günlerde ard arda gelen şehit haberleri acılarımızı artırırken, güvenlik güçlerimiz tarafından sürdürülen operasyonların başarıları da bir nebze olsun bu acıları hafifletmektedir.

Tarihinin her döneminde ihanet ve hainliklere maruz kalmış Türk milleti bu ihanetleri yapanlara karşı her zaman karşılığını fazlasıyla vermiştir. Bu kez de öyle olacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Bu milletin ve devletin her türlü imkanından faydalanan ve yine buna rağmen ihanet içinde olanlar yine hayal kırıklığına uğrayacaktır. Milletin de sabrı bir yere kadar... Ülkenin güneydoğusunu ateş yerine çeviren hain terör örgütü kalleşçe eylemlerine devam ederken, bir yandan da Karadeniz'de kendilerine yer bulma çabası içinde görülüyor.

Özellikle üniversiteler ve fındık sezonu dolayısıyla sızma girişimlerinde bulunuyorlar. Ancak son derece duyarlı olan Karadeniz insanı bu girişimlere asla müsaade etmiyor, etmeyecektir de. Şimdilik en ufak bir şüphede güvenlik güçlerini haberdar eden Karadeniz insanı her zaman da bu kadar müsamahakâr olmayacaktır. Eğer bu girişimler devam ederse veya herhangi bir eyleme dönüşürse gerekeni bizzat kendi yapacaktır...

Diğer taraftan siyasi belirsizlik ve gidilen seçim ortamı da belirsizlikleri ile devam etmekte insanları germektedir. 7 Haziran seçimlerinin ardından bir türlü kurulamayan hükümetin ülkeye yansımaları hiç de iç açıcı değil. Artık Kasım ayında yapılması kesinleşen erken seçime bir taraftan terör diğer taraftan siyasi belirsizliklerin getirdiği sağlıksız bir ortamda gidiliyor. Tüm bunlara rağmen geçen süreçte istikrarlı gibi giden ekonomi ise son günlerde istikrarını kaybeder gibi oldu. Doların Türk Lirası karşısındaki artan değeri endişeli bir gidiş.

Eğer gerekli önlemler alınmazsa ekonomideki dalgalanmaların en büyük bedelini her zaman olduğu gibi halk öder/ödüyor... Seçimlerle ilgili birçok hesap ve öngörü yapılmaya başlandı bile. Ama bu kadar kaotik bir ortamda sonucu kestirmek çok güç. Bir tarafta mevcut iktidarın gücü ve onun üstünde Sayın Cumhurbaşkanımızın beklentileri, diğer tarafta hiçbir amacı ve kendilerinden başka doğruları olmayan muhalefet partilerinin inadı belirsizliği artırıyor. Kurulacak seçim hükümetine de bir türlü yanaşmayan ana muhalefet partileri CHP ve MHP’nin bu belirsizlikte ve kaotik ortama katkıları büyüktür. Bu tutum ve duruşları en büyük zararı da kendilerine verecektir.


Çünkü onların bu tutumları terör örgütünün Meclisteki uzantıları olarak bilinen malum partiyi seçim hükümetine ortak yapacaktır. Alacakları bakanlıklar ve kısa sürede olsa gelecekleri pozisyon gereği durumdan vazife çıkararak maksimum düzeyde fayda sağlamalarına sebep olacaktır. Ki çok tehlikeli bir sürecin mimarları olarak tarihe geçeceklerdir... Bir kez daha; hain, kalleş katillere lanet, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm güvenlik güçlerimize güç ve başarı diliyorum. Allah bu milletin yardımcısı olsun.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap