SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ali İsmail Korkmaz davasında karar

Ali İsmail Korkmaz davasında karar

21 Ocak 2015 Çarşamba - 11:43




Kayseri’de görülen Ali İsmail Korkmaz davasında tutuklu sanık Mevlüt Saldoğan’a 10 yıl 10 ay hapis cezası verildi.





3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada mahkeme heyeti Kasten insan öldürme ve suça iştiraklerinden dolayı kamu davası açılmış olsa da tutuklu yargılanan polis memuru Mevlüt Saldoğan’a Kasten Yaralama Sonucu Adam öldürmeye sebep olmadan 13 yıl takdir indirimleri sonucunda 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmasına, Sivil tutuklular İsmail Koyuncu, Ramazan Koyuncu, Muhammet Vatansever ölüme neden olma suçundan 8’er yıl hapis cezası ile cezalandırılması, cezanın takdir indirimleri ile 6 yıl 8 ay hapis cezası ile cezalandırılmalarına, Ebubekir Harlar’ın kasten yaralama dan ölüme sebep vermeden 8 yıl hapis cezası ile çarptırılması, yarı oranında indirimi ile 4 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına hükümle birlikte tahliyesine

Tutuksuz yargılanan polis memurları Yalçın Akbulut’a 12 yıl, 10 ay hapis cezası ve tutuklanmasına, hapis cezası ile cezalandırılmasına, Şaban Gökpınar, Hüseyin Engin beraatına karar verildi. Karar sonrasında salonda bulunanlar karara tepki gösterdi ve salonda slogan attılar. Duruşma salonu karıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap