SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aldığı Şekerleri Çocuklara Veremeden Öldü

Aldığı Şekerleri Çocuklara Veremeden Öldü

18 Ağustos 2012 Cumartesi - 15:49




Samsun’da mezarlık ziyareti için evinden çıkan kadın, bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.Kadının bayramda çocuklara vermek için aldığı ş





Kaza, saat 09.00 sıralarında Samsun-Sinop Karayolu Taflan mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gültan Yıldırım (59), mezarlık ziyareti yapmak üzere evinden çıktıktan sonra yol kenarında yürürken Samsun istikametine seyir halinde olan İbrahim O.(50) idaresindeki 34 GV 975 plakalı kapalı kasa kamyonetin çarpması sonucu yol kenarında bulunan mısır tarlasına savruldu. Kadın olay yerinde hayatını kaybederken, bayramda çocuklara dağıtmak için aldığı şekerler ise yola saçıldı. Araç sürücüsü İbrahim O. polis tarafından gözaltına alınırken, evinin önünde hayatını kaybeden Gültan Yıldırım’ın yakınları kaza yerine akın etti. Eşinin cansız bedenini gören kocası gözyaşlarını tutamazken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap