SON DAKİKA



Haber > Gündem > Alacaklı olduğu şahsın ailesine kurşun yağdırdı

Alacaklı olduğu şahsın ailesine kurşun yağdırdı

05 Temmuz 2016 Salı - 08:29




Kocaeli'de bir kişi, kendisine borçlu olan kişinin evine giderek ailesine kurşun yağdırdı. Olayda bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yarala





Olay Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde gerçekleşti. Alınan bilgi ve iddialara göre, kendisinden araba alan ve parasını ödemeyen Hasan Ç.'nin Sarımeşe Hürriyet mahallesi Kıraç sokak üzerinde bulunan evine gece geç saatlerde giden Mehmet A. isimli şahıs, kapıya dayanarak içeridekilerin dışarı çıkmasını istedi. Eşinin evde olmadığını söylemek için kapıyı açan Yıldız Ç.'ye elindeki pompalı tüfek ile ateş etmeye başlayan Mehmet A., kadının canını kurtarmak için içeri kaçması üzerine evin içine rastgele ateş etmeye başladı. Evin içerisine giren Mehmet A., kendisine borçlu olan Hasan Ç.'nin eşi Yıldız Ç., üniversiteye yeni başlayacağı öğrenilen oğlu Levent Ç. ve o sırada evde misafir olarak bulunan 4 yaşındaki C.K.'yi pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Silah seslerini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine hemen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Olayın yaşandığı eve hızla gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Yıldız Ç.'yi özel bir hastaneye, Levent Ç.'yi İzmit SEKA Devlet Hastanesi'ne ve 4 yaşındaki C.K.'yi Derince Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırdı. Olayda ağır yaralanarak özel bir hastaneye kaldırılan Yıldız Ç., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, göğsünden vurularak ağır yaralanan Levent Ç.'nin ise ameliyata alındığı ve durumunun kritik olduğu öğrenildi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 4 yaşındaki C.K.'nın ise vücuduna gelen saçmalardan dolayı yaralanarak ameliyata alındığı ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Gerçekleştirdiği saldırı sonrasında kayıplara karışan Mehmet A. ve ailesi saldırıya uğradığı sırada evde olmayan Hasan Ç. için polis ekipleri arama çalışması başlattı. İki şahsın da evlerinin bulunduğu sokaklarda önlem alan polis ekipleri, şahısların akrabalarının da birbirlerine saldırmaması için yoğun çaba sarf etti. Polisin şahısları arama çalışması sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap