SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akşener'den çok konuşulacak 'CHP' sözleri: Hayatımın en büyük pişmanlığı

Akşener'den çok konuşulacak 'CHP' sözleri: Hayatımın en büyük pişmanlığı

24 Haziran 2023 Cumartesi - 12:01




İYİ Parti 3. Olağan Kurultayı, başladı. CHP'ye sert mesajlar gönderen İYİ Parti lideri Akşener, "Bu parti seçime girsin diye CHP'den 15 milletvekili istedik, hayatımın en büyük pişmanlığıdır." dedi.





İYİ Parti'nin seçim nedeniyle ertelenen 3’üncü Olağan Kurultayı gerçekleştiriyor. Genel Başkan Meral Akşener’in tek aday olması beklenen İYİ Parti’nin 3. Olağan Kurultayı başladı.

"Kurultaylar hesaplaşma yeridir. Ben hesap vereceğim, siz de hesap vereceksiniz." diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Öyle çirkinlikler yapıldı ki, günlerce uyuyamadım. Söyleyemeyeceğim öyle pislikler oldu ki... Gördüm ki herkes her şeyi istiyor, yetmiyor. Vekillik olunuyor yetmiyor, GİK üyeliği isteniyor, genel başkan yardımcılığı isteniyor. Kardeşim, kadrolar sınırlı! Bırakın birileri de o görevleri yerine getirsin!" ifadelerini kullandı.

"HAYATIMIN EN BÜYÜK PİŞMANLIĞI"

Meral Akşener'in açıklamaları şöyle:

Biz önce bu parti seçime girebilsin diye CHP’den 15 milletvekili istedik. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Sayın Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum ancak o gün bugündür bu 15 milletvekilinin bedelini ödeyemedik.


Biz, psikolojik olarak kendimizi çok kötü hissettik. Ben kendimi çok aşağılanmış hissettim. Çok çaresiz hissettim. Savaşmadık, ben savaşı severim. Ben canımla, kafamla, kellemle top oynamayı severim. Yapamadık. Ben kellemle top oynamayı çok severim. 28 Şubat'ta oynadım. Erdoğan'la ters düştük, umurum, korkum olmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap