SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akşener: Siyasiler, Çanakkale ruhuna sahip olmalı

Akşener: Siyasiler, Çanakkale ruhuna sahip olmalı

18 Mart 2021 Perşembe - 15:04




Biga’dan sonra Çanakkale Merkeze geçen Akşener bir basın açıklaması yaptı. Akşener, tüm siyasilerin Çanakkale ruhuna sahip olması gerektiğini belirtti.





Biga’dan sonra Çanakkale Merkeze geçen Akşener bir basın açıklaması yaptı. Çanakkale ruhuna tüm siyasilerin layık olması gerektiğini belirten Akşener şu açıklamalarda bulundu:

“Çanakkale’ye iki nedenle geldik. Birincisi Çanakkaleli kardeşlerimizin durumunu anlamak ve kamuoyunu mal etmektir. Burada özne partim veya ben değilim. İktidarı yermiyorum, kendimizi övmüyorum, arkadaşların durumunu anlayarak onları özne haline getiriyoruz. 

"O RUHU CANLANDIRMAK İÇİN BURADAYIZ" 

Bugünün Türkiye için Çanakkale ruhunun canlandığı bir gün olmasını diliyorum. Kuzeyden, güneyden, doğudan, batıdan, her yaştan, herkesin buraya gelip şehit düştüğü, gazi olduğu o dönemi hem anmak hem o ruhu canlandırmak hem de şehitlerimize dua etmek için buradayız.

Buranın, insanın zaman zaman üzüntülerine, zaman zaman asabiyetine neden olan birçok meselenin ortadan kalktığı manevi bir atmosferi var. Allah’tan tüm siyasilerin bu ruha layık olmasını, burada şehit düşen büyüklerimizin ruhuna layık olmasını diliyorum.”


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap