SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'li vekil yüksek faturalarla alay etti: İyi, güzel bir şey bu...

AKP'li vekil yüksek faturalarla alay etti: İyi, güzel bir şey bu...

04 Şubat 2022 Cuma - 09:52




AKP Manisa Millevekili Uğur Aydemir, Meclis’te gündeme getirilen ve vatandaşının cebini yakan faturalara gelen zamlar ve esnafın durumuyla alay etti.





Meclis Genel Kurulu'nda elektrik faturalarını gündeme getiren CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın sözlerine AKP’li Uğur Aydemir, “İyi, güzel bir şey bu” dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Organize Sanayi Bölgeleri’ndeki (OSB) elektrik kesintileri ve artan faturalar karşısında esnafın düştüğü zor duruma dikkat çeken Kaya, AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in kendisine verdiği yanıtı paylaştı.

Daha önce yaşanan ekonomik kriz nedeniyle “Soğan ekmek yiyeceğiz aylarca” ifadelerini kullanan AKP’li Uğur Aydemir bu kez de elektrik faturalarıyla alay ederek bir skandala imza attı.

AKP'Lİ AYDEMİR “İYİ, GÜZEL BİR ŞEY BU” DİYEREK VATANDAŞLA ALAY ETTİ

Kaya’nın Twitter yayımladığı Meclis tutanaklarında “Vatandaşlarımızla görüştüm; dükkânları, esnafları ziyaret ettim. Ziyaretimde birçok dükkânda esnafın elektriklerini kapatmış olduğunu, ısıtıcılarını kapatmış olduğunu, lambaları yakıyorsa da belli yerlerin lambalarını yakıp kendince tasarruf tedbirleri uyguladığını gördüm” ifadelerini kullandığı görüldü.


AKP’li Aydemir ise buna karşılık olarak “İyi, güzel bir şey bu” yanıtını verdi.

Kaya, Twitter paylaşımında ayrıca şu notu düştü:

“Millet kuru ekmek yiyor” dediğimizde; “O zaman aç değiller” demişlerdi. “Esnafımız ısıtıcısını kapatıyor, lambalarını söndürüyor, vatandaş karanlıkta, soğukta duruyor” diyoruz; “İyi, güzel bir şey bu” diyorlar. AKP’yi yüce milletimizin vicdanına havale ediyorum.”

‘SOĞAN EKMEK YİYECEĞİZ’ DEMİŞTİ

AKP’li Aydemir, gıda fiyatlarındaki artışa ilişkin “Belki soğan ekmek yiyeceğiz aylarca ama güvenliğimizden kimseye taviz vermeyeceğiz” ifadesini kullanmıştı.

 


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap