SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'li başkan, kendisini eleştiren vatandaşı tehdit etti: 'Akıllı ol'

AKP'li başkan, kendisini eleştiren vatandaşı tehdit etti: 'Akıllı ol'

17 Mayıs 2022 Salı - 16:12




AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı'nın bir vatandaş ile tartışması gündem oldu. Tartışma sırasında vatandaşın kendisini eleştirmesine kızan Angı,"Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol" dedi.





Konya'nın Karatay ilçesinde bugün Aksapark Konut Yapı Kooperatifi'nin temel atma törenine katılan AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı ile bir vatandaş arasında tartışma yaşandı. İkili arasındaki tartışma, başka bir vatandaşın çektiği görüntülere anbean yansıdı.

'AKILLI OL'

Toplu konutun yapıldığı alanda hakkının yendiğini iddia eden vatandaş, AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı'ya derdini anlatmaya çalıştı. AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı'nın, vatandaşa karşı kullandığı "Sen bu kafayla gittiğin sürece hiç kusura bakma, hep sen haklısın, herkes suçlu" sözleri üzerine ise vatandaş, "Sana baki değil bu makamlar, benimle öyle konuşmaya hakkın yok senin" diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı’nın yurttaşa, "Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol" dediği duyuldu. 

"HER TARAFIN YANLIŞ"

Tartışma yatıştırılmak istenirken vatandaşın “Benim nerem yanlış” demesi üzerine AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Her tarafın yanlış ya, bir doğrun yok” diye karşılık verdi. Vatandaş ise AKP Konya İl Başkanı Hasan  Angı'ya, "Sen doğru olduğun için şimdi bu makamında bir dur bakalım" ifadesini kullandı. Yurttaş, daha sonra çevredekiler tarafından AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı’nın yanından uzaklaştırıldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap