SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akla hayale gelmeyecek kaçakçılık yöntemleri!

Akla hayale gelmeyecek kaçakçılık yöntemleri!

23 Ekim 2023 Pazartesi - 13:09




Ticaret Bakanlığı yılın ilk 10 ayında 18,8 milyar liralık kaçak eşya yakalandığını açıkladı. Bakanlığı yayınladığı videoyla ilginç kaçakçılık görüntülerini gözler önüne serdi. Karpuzun içinde kaçak mallar çıktı. Gitar kutusunda bakın neler yakalandı.





Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri yılın ilk 10 ayında kaçakçılara geçit vermedi. Yıl boyunca yürütülen faaliyetler neticesinde toplam 18,8 milyar liralık kaçak eşya ve uyuşturucu maddeye el konulduğunu açıkladı.

Ticaret Bakanlığı'nın yayınladığı videoda ise akla hayale gelmeyecek kaçakçılık olayları gözler önüne serildi. Kaçakçılar her yolu denediler. Karpuzun içine kaçak malzemeleri yerleştirdiler ama gümrük muhafazayı atlatamadılar

Kaynaklanan levhaların içindeki uyuşturucular böyle yakalandı

Bakanlığın yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Gümrük Muhafaza ekiplerimizin kaçakçılık ve yasa dışı ticaretle, ülke ekonomimizi olumsuz etkileyecek her türlü fiile karşı mücadelesi tavizsiz ve kesintisiz bir şekilde devam edecektir." denildi.Gitar kutusundaki uyuşturucular böyle ele geçirildi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap