SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'den tercih oyları

AK Parti'den tercih oyları

24 Mart 2015 Salı - 10:06




81 ilde olduğu gibi Trabzon’da da AK Parti Genel Merkezi tarafından STK’lara yönelik temayül yoklaması gerçekleştirildi.





Sendika, dernek, vakıf ve meslek kuruluşlarının yönetim kurulu üyelerine dönük bir temayül yoklamasında 13 sandıkta bin 800 kuruluştan 9 bine yakın üyeye "Şehrinizde kimi milletvekili görmek istersiniz" sorusu soruldu. Trabzon’da 49 AK Parti milletvekili aday adayının değerlendirmeye girdiği oylamada ilginç iddialar da ortaya atıldı. Belli kesimlerin çözüm süreci ile ilgili tepkilerini özellikle 21 Mart’taki Nevruz kutlamalarında ortaya çıkan görüntülerden sonra sandığa yansıttığı öne sürüldü. "Kimi vekil görmek istiyorsunuz" sorusuna "Öcalan" isminin verildiği de iddialar arasında.

OYLAR AÇIKLANMAYACAK!

Temayül sonrası kullanılan oylar hiç açılmadan çuvallara koyularak AK Parti Genel Merkezine, İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mahmut Yazıcı tarafından götürülecek. Kanuni Sultan Süleyman Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olan İl Başkanı Haydar Revi de oyunu 13 nolu sandıkta kullandı. Oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Revi, "Demokrasinin hakim olduğu bir havada şehrimizin çok kıymetli STK, dernek, vakıf ve meslek kuruluşlarının temsilcileri oylarını kullandı. Türkiye’nin 81 ilinde STK temayülünü gerçekleştirdik. Bu temayül, şehrimizi temsil edenlerin Trabzon’da kimi milletvekili olarak görmek istiyorlarsa ifade edebilecekleri bir yoklamadır. Bu yoklamayla beraber tüm STK’larımızın görüşlerini almış olduk. Burada kullanılan oylar genel merkezimizde değerlendirilecektir" dedi.

Adem Yılmaz

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap