SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti’li belediye Erdoğan’ı dinlemedi! Zam yaptı!

AK Parti’li belediye Erdoğan’ı dinlemedi! Zam yaptı!

20 Şubat 2022 Pazar - 10:02




Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı yapmasına rağmen Kayseri Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma ücret tarifesine zam yaptı.





AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından şehir içi toplu taşıma ücret tarifelerine zam yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Enflasyonla mücadele topyekun bir inancı ve topyekun bir fedakarlığı gerektirir. Hükümet olarak biz, bu konuda atmaya söz verdiğimiz adımları, birer birer hayata geçiyoruz. KDV sistemini sadeleştirme programımız kapsamında, temel gıda ürünlerinde yüzde 8 olan KDV'yi yüzde 1'e indiriyoruz. Enerjiden gıdaya kadar her alanda, milletimizi enflasyona ezdirmeme sözünü yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın enflasyonla mücadele açıklamasından sonra AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, kurul toplantısında, 21 Şubat gününden geçerli olmak üzere toplu taşıma ücret tarifesine zam yapıldı.

Yeni zamla birlikte tam bilet 4.50 TL, indirimli bilet ise 2.25 TL olarak belirlendi. Açıklamada, ''Toplu ulaşım gider artışları'' vurgusu yapıldı.

Öte yandan geçen hafta da AKP'li Sakarya Büyükşehir Belediyesi, artan maliyetler nedeniyle suya yüzde 30 zam yaptığını duyurmuştu.


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
zam

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap