SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aile içi cinayete 2 tutuklama

Aile içi cinayete 2 tutuklama

02 Ekim 2023 Pazartesi - 13:37




Mersin'de 4 yıl önce ortadan kaybolan ve hiçbir haber alınamayan 39 yaşındaki şahsın aile içi cinayete kurban gittiği ortaya çıkarken, olayla ilgili gözaltına alınan maktulün kuzeni ile kız kardeşi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.





Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği tarafından geçmişe yönelik faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması için özel ekip kuruldu. Ekibin yaptığı ilk çalışmada 4 yıldır ortadan kaybolan ve hiçbir haber alınamayan Orhan Osman Genc'in aile içi cinayete kurban gittiğini tespit edildi. Bunun üzerine gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda öldürülen şahsın kız kardeşi L.G. ile A.G., S.D., H.D. ve M.A. gözaltına alındı. Kayıp şahsın kuzeni S.D. ifadesinde suçu itiraf ederek, Orhan Osman Genç'i Akdeniz ilçesine bağlı Puğkaracadağ köyündeki ormanlık alanda av tüfeğiyle öldürdüğünü, sonra aynı yere gömdüğünü söyledi. İfadesinde cinayetten önce Osman Genç'in kız kardeşi L.G.'nin kendisini telefonla arayarak, ağabeyinin kendisini ve annesini darp edip fuhuşa zorladığını, bu yüzden de öldürülmesi gerektiğini söylediğini belirten S.D., bir gün sonra da cinayeti işlediğini anlattı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan maktulün kız kardeşi Lale Genç ile kuzeni Süleyman Demir tutuklanırken, diğer 3 şahıs ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap