SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan'ın gözünden Putin: Özgüven patlaması yaşıyor

Ahmet Hakan'ın gözünden Putin: Özgüven patlaması yaşıyor

27 Şubat 2022 Pazar - 09:48




Ahmet Hakan kendi gözündeki Putin'in değiştiğini belirterek "Özgüven patlaması yaşıyor" dedi.





Ahmet Hakan, Ukrayna'ya işgal başlatan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kendi gözündeki değerinin değiştiğini belirtti. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan, Putin'e ilişkin olarak, "Putin satrancı bıraktı tavlaya geçti" yorumunu yaptı.

"Putin denilince aklıma şunlar gelirdi: Satranç ustasıdır... Sekiz hamle sonrasını hesap eder... “Soğuktan gelen casus”un vücut bulmuş hali gibidir... Maceradan uzak bir hesapçıdır..." diye yazan Hakan, şöyle devam etti:

"Gözünü asla karartmayacak bir adamdır... Pek romantikleşmez... Tarihe savruk dalışlar yapmaz... İdeolojik takıntıları yoktur... Reel politiği asla göz ardı etmez... Soğukkanlılığını asla terk etmez... Kafasında en az kırk tilki dolaşır, kırkının da kuyruğu birbirine değmez..."

"Şu son Ukrayna çıkarmasından sonra... Benim açımdan artık her şey değişti." diyen Hakan, artık Putin denilince aklına gelenleri şöyle sıraladı:

"Haydi yavrum kemik” diyerek zar atıyor... Yani satrancı bırakıp tavlaya geçmiş gibi... Yedi büyük günahın en az dördünü sırtlanmış gibi... Tamahkâr ve hesapsız... Özgüven patlaması yaşıyor... Gözünü karartmış gibi... “Sonunu düşünen kahraman olmaz” türü dizi film repliklerine fazlasıyla bağlanmış görünüyor... Düşmanlarının pasifliğine acayip bel bağlıyor... “Akıllı olun yoksa alayınızı yakarım” der gibi bir eda takınmış durumda..."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap