SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan: Manda yoğurduyla muhalefet yapılmaz

Ahmet Hakan: Manda yoğurduyla muhalefet yapılmaz

29 Mart 2022 Salı - 10:04




Ahmet Hakan, Hürriyet'teki bugünkü yazısında manda yoğurdu tartışmalarına ilişkin, "Manda yoğurduyla muhalefet yapılmaz" ifadelerini kullandı.





Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “şifa” diyerek önerdiği bazı yiyecekleri her gece yemesi hakkında yaptığı açıklamaya gelen eleştiriler hakkında yazdı.

Hakan, yazısının “Manda yoğurduyla muhalefet yapılmaz” başlıklı kısmında Erdoğan’ın saydığı ürünlerin “sadece para babalarının erişebileceği türden gıdalar olmadığını” söyledi. Yazının ilgili kısmı şöyle:

Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan herkes şunu bilir: Üç kaşık manda yoğurdu... Bir çay kaşığı bal... İki üç hurma... Azıcık da yulaf ezmesi... Sadece para babalarının erişebileceği türden gıdalar değildir. Manda yoğurdu, yulaf ezmesi falan...

Yapmayın, etmeyin. Muhalefet yapılacak konularda muhalefet yapın. Muhalefet yapılmayacak konularda muhalefet yapmayın. Ya da siz bilirsiniz. Hangi konuda muhalefet yapıp yapmayacağınıza siz karar verin. Ama sonra “Vatandaş bizim samimiyetimize inanmıyor” diye ağlaşmayın.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap