SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan: "Erdoğan karşıtlığı abartıldığı kadar yüksek değil"

Ahmet Hakan: "Erdoğan karşıtlığı abartıldığı kadar yüksek değil"

07 Nisan 2022 Perşembe - 09:46




Ahmet Hakan, MetroPoll’ün yaptığı anket sonucunu köşesine taşıyarak "Erdoğan karşıtlığı abartıldığı kadar yüksek değil" yorumunda bulundu.





Ahmet Hakan, MetroPoll Araştırma'nın yaptığı anket sonucunu köşesine taşıdı. Hürriyet yazarı Hakan, anket ile ilgili "Erdoğan karşıtlığı abartıldığı kadar yüksek değil" yorumunda bulundu.

Özer Sencar'ın sahibi olduğu MetroPoll Araştırma'nın yaptığı "Erdoğan’a mı yoksa karşısına çıkan rakibine mi oy verirsiniz?" anketinde "Rakibine oy veririm" diyenlerin yüzde 36,9 olduğunu belirten Ahmet Hakan, "Rakibinin kim olduğuna bağlı” diyenlerin oranı: Yüzde 29.3... Bu cevaplarda çok hikmetler gizli." diyerek şöyle yazdı:

"ERDOĞAN KARŞITLIĞI ABARTILDIĞI KADAR YÜKSEK DEĞİL"

"İşte o hikmetlerden birkaçı:

Erdoğan karşıtlığı abartıldığı kadar yüksek değil. Erdoğan karşıtlığının zirve noktası: Yüzde 36.9. Bu oran, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun oy oranına yakın. “Ceketimizi koysak kazanırız” anlayışının sonu hüsran. Milletin çoğunluğu adayın kim olacağına önem veriyor."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap