SON DAKİKA



Haber > Gündem > Adana'da akılmaz cinayet!

Adana'da akılmaz cinayet!

03 Mayıs 2023 Çarşamba - 12:55




Adana'da bir kişi, öldürülen üvey ağabeyi için ''Rahmetli de çok iyi bir insan değildi'' diyen Murat D.'yi tabancayla öldürdü.





Adana’da T. ailesi, 24 Nisan 2020'de 14 yaşındaki T.Z.Y. tarafından tabancayla vurularak öldürülen Fatih T.’ın (53) ölüm yıl dönümünde mevlit yaptı. Mevlide katılamayan Fatih T.'nin arkadaşı Murat D., 1 Mayıs'ta T. ailesinin mahalledeki kıraathanesine geldi. T.’nin üvey kardeşi Yıldıray Ç. ile buluşan D., bir süre sohbet etti. Bu sırada kıraathanenin duvarındaki Fatih T.’nin fotoğrafını gören D., “Rahmetli çok iyi bir insan değildi. Yanlışları vardı” deyip, iddiaya göre, küfretti. Bu duruma sinirlenen Ç., D.’ye tepki gösterince aralarında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Ç., D.’yi tabancayla göğsünden vurup, olay yerinden kaçtı.

​TUTUKLANDI

Mahallelinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde D.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaydan kısa süre sonra şüpheli Ç.'yi saklandığı adrese yapılan baskında yakaladı. Emniyete götürülen Ç., üvey ağabeyine küfrettiği için D.’yi vurduğunu belirtti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen  Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap