SON DAKİKA



Haber > Gündem > Abdurrahman Dilipak, AK Parti içindeki FETÖ zihniyetini yazdı!

Abdurrahman Dilipak, AK Parti içindeki FETÖ zihniyetini yazdı!

18 Temmuz 2022 Pazartesi - 09:18




İktidara yakın yazar Abdurrahman Dilipak, 15 Temmuz'un toplum nezdinde sıradanlaştığını belirterek "AKP’nin Papatyaları olmasın sakın bunun sorumluları" ifadelerini kullandı.





Abdurrahman Dilipak, Yeni Akit'teki bugünkü yazısında 15 Temmuz'un toplum nezdinde sıradanlaştığını belirterek " AK Parti içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’liler ve AKP’nin Papatyaları' olmasın sakın bunun sorumluları" yazdı. Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Türk Silahlı Kuvvetleri ( TSK) içindeki FETÖ yapılanması tarafından 15 Temmuz 2016'da düzenlenen darbe girişiminin yıl dönümünü köşesine taşıdı. 

'İNSANLAR NEREDEYDİ, NEDEN GELMEDİLER?'

"Bakın dostlar, ayağınızın altındaki zemin kayıyor. Bunu niye görmüyorsunuz. Görmek istemiyorsunuz ama gerçek bu" diyen Dilipak, birtakım eleştiriler yönelttiği yazısında şunları kaydetti:

"Tamam, bayrama denk geldi. Gelecek sene de öyle olacak. Hesap şöyle. Kurban Bayramı 28 Haziranda başlıyor. O hafta tatil. Dönen dönecek, özellikle memur kesimi, esnaf çocuklarını memlekette bırakabilir. Öğrenciler de memleketlerinde kalırlar bu durumda. Çünkü artık seçimler heyecan uyandırmıyor. Seçim 18.6. 2023 tarihinde, normal şartlarda. 15 Temmuz’da zaten okullar tatil. Gün bu kez cuma değil, cumartesi. 

Cumhurbaşkanı, bir başka partinin genel başkanı ve iki siyasi partinin teşkilatlarının aktif katılımı, desteği, çağrısı söz konusu. Bir de o kadar polis ve güvenlik görevlisi vardı orada. Bir de 15 Temmuz da herkes, her siyasi partiden, her ideolojiden insan meydanlardaydı. Peki o gün o insanlar neredeydi? Neden gelmediler. İnsanlar evlerine bayraklar asmadı. İstanbul’da AK Parti’nin 24 belediyesi var.


"TEŞKİLATLAR MI ÇALIŞMADI"

Teşkilatlar mı çalışmadı. Çalışmadı ise neden. Tabanda mı bir sıkıntı var? 15 Temmuz gibi, bir darbe tehdidine karşı 'ölümüne' bir direnişin bu kadar kısa sürede toplum nezdinde sıradanlaşması ve değerini kaybetmesinin sebebi ne ola ki! Peki, bu sonucu hazırlayan sebepler neler. O sebeplerin sorumluları kim.. Sadece İstanbul’da değil, bütün ülkede durum aynı idi. Televizyon yorumcularınıza, yazarlarınıza, yüksek perdeden tehditkar ifadelerle meydan okumalarının toplum nezdinde bir karşılığı yokmuş meğerse. Zaten onlar kendileri de gelmemiş meydana."

'AK PARTİ İÇİNDEKİ FETÖ'NÜN ZİHNİYET İKİSİ AKP'LİLER VE AKP'NİN PAPATYALARI'

Dilipak, bu noktada geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da büyük tepki gösterdiği, AKP il teşkilatlarıyla davalık olmasına neden olan 'AKP'nin papatyaları' başlıklı yazısına göndermede bulundu:

"AK Parti içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’liler ve AKP’nin Papatyaları' olmasın sakın bunun  sorumluları. O  İstanbul Sözleşmesi, Lanzarotte savunucuları, aileyi bitiren pozitif ayırımcılık uygulanan LGBT, Türkçesi ile 'Bu fahişe ve türevleri', fuhşiyatı meşrulaştırma çabasındaki 'içimizdeki Lolita avcısı Satanist Pedofolik Mykonos’lular'ın kankaları olmasın. (...)"


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap