SON DAKİKA



Haber > Gündem > ABD ve Rusya Mazlum'la aşk yaşayıp Türkiye ile mutabakat imzalıyor

ABD ve Rusya Mazlum'la aşk yaşayıp Türkiye ile mutabakat imzalıyor

25 Ekim 2019 Cuma - 11:31




Trump'ın "Seni yakın zamanda görmek için sabırsızlanıyorum" diye tweet attığı YPG'li Mazlum Kobani'yle şimdi de Rusların temasa geçmesini köşesinde değerlendiren Ahmet Hakan "ABD ve Rusya, General Mazlum’la aşk yaşıyor ama mutabakatı Türkiye’yle yapıyor" yorumunda bulundu.





Erdoğan ve Putin’in Soçi'de 10 maddelik mutabakata imza atmasından saatler sonra, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu başkanlığında üst düzey askerlerden oluşan bir heyet, YPG’nin de içinde olduğu Suriye Demokratik Güçleri’nin liderlerinden Mazlum Kobani ile telekonferans yaptı.

Barış Pınarı Harekatı'nın sürdüğü dönemde Trump'ın "Seni yakın zamanda görmek için sabırsızlanıyorum" diye tweet attığı YPG'li Mazlum Kobani'nin paylaşılamamasını "İşte ABD... İşte Rusya... Biz bu ABD ile mi anlaştık? Biz bu Rusya ile mi anlaştık?" sözleriyle yorumlayanlara tepki gösteren Hürriyet yazarı Ahmet Hakan "ABD ve Rusya...General Mazlum’la aşk yaşıyor ama mutabakatı Türkiye’yle yapıyor." dedi. 

İşte Ahmet Hakan'ın yazısının ilgili bölümü;

ABD VE RUSYA’NIN MAZLUM AŞKINA DAİR

PYD’nin başlarından biri var. Kendini “General Mazlum” diye pazarlıyor. Hem ABD hem Rusya... Bu adamla aşk yaşıyor. Kendisine çiçekler atıyorlar, masa kurup görüşüyorlar, övüyorlar falan...


*

ABD ve Rusya’nın “General Mazlum” aşkını şöyle yorumlayanlar var:

İşte ABD... İşte Rusya... Biz bu ABD ile mi anlaştık? Biz bu Rusya ile mi anlaştık?

*

İyi de bu aşkı şöyle yorumlamak da mümkün:

ABD ve Rusya...


General Mazlum’la aşk yaşıyor ama mutabakatı Türkiye’yle yapıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap