SON DAKİKA



Haber > Gündem > 86 hükümlü polis operasyonuyla yakalandı

86 hükümlü polis operasyonuyla yakalandı

10 Aralık 2022 Cumartesi - 13:28




İstanbul'da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari durumdaki hükümlüleri yakalamak için operasyon yapıldı. Son bir hafta içinde saklandıkları evler tespit edilen 86 hükümlü yakalanarak gözaltına alındı. Yakalananlar arasında hırsızlık, gasp, cinsel istismar gibi suçlardan 10'larca yıl hapis cezası alan hükümlüler bulunuyor.





Asayiş Şube Müdürlüğü, Aranan Şahıslar Büro Amirliğince haklarında kesinleşmiş hapis cezaları ile aranan hükümlüleri yakalamak için son bir hafta içinde bir dizi operasyon yapıldı. 01-09 Aralık 2022 tarihleri arasında saklandıkları evler belirlenen hükümlüleri yakalamak için çok sayıda baskın yapıldığı belirtildi.

Aranan Şahıslar Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından yapılan baskınlarda haklarında 10'larca yıl hapis cezası kesinleşen ve firari durumda olan 86 hükümlünün yakalandığı belirtildi. Yakalanan hükümlüler işlemlerinin ardından cezalarını çekmek için cezaevlerine teslim edildiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap