SON DAKİKA



Haber > Gündem > 7 bin 500 liralık taşınabilir disk çaldı, '500 liraya sattım' dedi

7 bin 500 liralık taşınabilir disk çaldı, '500 liraya sattım' dedi

12 Ağustos 2023 Cumartesi - 14:00




Adana'da bir marketten 7 bin 500 liralık taşınabilir disk çalan zanlı tutuklandı. Müşteri gibi girdiği marketten reyondan aldığı bıçakla kilitli dolabı açan Ahmet Koçak (22), 7 bin 500 lira değerinde 30 taşınabilir hard disk çalıp, kaçtı.





Olay, 30 Temmuz'da saat 13.30 sıralarında, Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi'nde meydana geldi. Müşteri gibi zincir marketin şubesine giren Ahmet Koçak, bir süre keşif yaptıktan sonra reyondan aldığı bıçakla kilitli dolabı açtı. Şüpheli Koçak, dolaptaki 7 bin 500 lira değerindeki 30 taşınabilir hard diski çalıp, giysisinin içine saklayarak kaçtı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüleri inceleyince hırsızlığı fark eden market çalışanı Gülsüm B., polise ihbarda bulundu.


Olayla ilgili çalışma başlatan Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin kimliğini belirledi. Koçak, evine yapılan baskında gözaltına alındı. Yapılan aramada, şüphelinin çaldığı taşınabilir diskler bulunamadı. Emniyete götürülen Koçak, suçunu itiraf ederek, "İçinde elektronik cihazların bulunduğu cam dolabın kilidini çevirdim, açıldı. Aldığım taşınabilir diskleri 500 TL karşılığında tanımadığım birine sattım. Pişmanım, zararı karşılamak istiyorum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap