SON DAKİKA



Haber > Gündem > 55 yıllık karısını vurup, başında ölmesini beklemiş

55 yıllık karısını vurup, başında ölmesini beklemiş

28 Ağustos 2023 Pazartesi - 12:26




Adana’da 74 yaşındaki annesi babası tarafından öldürülen şahıs, “Babam sabah beni aradı ve ‘Anneni vurdum’ deyip telefonu kapattı. Babam annemi vurup, 1 saat başında ölmesini beklemiş. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum” dedi.





Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde merkez Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde meydana geldi. 4 çocuk sahibi 55 yıllık evli Abdullah (76) ve Naile Sarı (74) çifti arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Abdullah Sarı, eşini tabancayla sırtından vurdu. Naile Sarı yere yığılırken, eşi evden ayrıldı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Naile Sarı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Naile Sarı'nın cenazesi yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Abdullah Sarı da polise giderek teslim oldu. Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi tamamlanan Naile Sarı’nın cenazesi, defnedilmek üzere oğlu İbrahim Sarı (48) tarafından alındı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap