SON DAKİKA



Haber > Gündem > 20 Yıldır konuk bekliyor

20 Yıldır konuk bekliyor

22 Ağustos 2012 Çarşamba - 12:08




Ordu’nun ünlü turistik merkezlerinden Çambaşı yaylasında 1992 yılında Ordu Valiliği tarafından inşa edilen ‘Konuk Evi’, tek konuk ağırlayamadan 20 yıl





Zamanın Ordu Valisi Sami Seçkin tarafından 1992 yılında ‘yerli ve yabancı konukları’ ağırlamak amacıyla Çambaşı Yaylası'nda yaptırılan konukevi, aradan geçen 20 yıl boyunca bir konuk dahi ağırlayamadan çürümeye terk edildi. Yaylaya hakim bir tepe üzerinde 1992 yılında bugünün rakamlarıyla hesaplandığında yaklaşık 400 bin lira harcama yapılarak inşa edilen ve dışı mermer kaplı konukevi her türlü tefrişat bulunuyor. Şömine, salon, mutfak ve 4 odadan oluşan mobilya döşeli konukevi, 20 yıldır bir bekçi tarafından korunuyor. Kimse kullanmadığı için kapı ve pencereleri demir levhalarla sıkı sıkı kapatılan konuk evi, etrafındaki tel örgülerle konuk ağırlayacağı günü bekliyor. 20 yıllık süre içinde bir dönem özelleştirilmesine çalışılan, başarılı olunamayınca devre mülk yapılma çalışmasından sonuç elde edilemeyen ‘konuksuz Konuk Evi’, Ordu Valiliği’nin başını ağrıtmaya devam ediyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap