SON DAKİKA



Haber > Gündem > 1915 koca bir yalan

1915 koca bir yalan

05 Haziran 2016 Pazar - 17:10




Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Sözde Ermeni Soykırımı 1915’te icat edilmiş yalandır” dedi.





Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Trabzon’dan Almanya Parlamentosuna seslendi, “Ermeni soykırımı uluslararası bir yalandır. Nasıl 1915’te bu yalanı icat ettiniz, şimdi de Türkiye’yi bölmek için bölücü terör örgütü icatlarınızla bu yalanı sürdürmeye çalışıyorsunuz”dedi.

 TRABZON- Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Trabzon’a gelerek partisinin 10. Olağan Kurultayına katıldı. Trabzon’da bir kafede gerçekleşen toplantıya partililer eşlik etti. Kurultayda Neşet Ertaş İl Başkanlığını, Şehir Plancısı İnci Güngör’e devretti. Genel Başkan Perinçek partililere yaptığı konuşmada Almanya Parlamentosunun almış sözde Ermeni Soykırım kararını eleştirerek, “Türkiye’yi bölmek için ‘Siz Ermeni soykırımı yaptınız, tanıyacaksınız’ diyen Batı’yı gittik merkezlerinde Lozan’larda, Berlin’lerde, Paris’lerde ‘Bize diz çöktüremezsiniz’ dedik. Ermeni soykırımı uluslararası bir yalandır, emperyalist bir yalandır. Nasıl 1915’te bu yalanı icat ettiniz, şimdi de Türkiye’yi bölmek için bölücü terör örgütü icatlarınızla bu yalanı sürdürmeye çalışıyorsunuz. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinden hem konuşma hakkımızı savunduk hem de bir Yahudi soykırımı gibi olmadığını, kanıtlanmamış olduğunu belirten kararı 2 kez çıkarttık. Burada tarih yazdığımızı gösteriyor” dedi.

SİLİVRİ MAHKEMELERİNDE NE DEDİK?

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Balyoz ve Ergenekon davalarına da gönderme yaparak, “Trabzon kritik bir yerde bizi Kafkas’lara, Asya’ya bağlayan bir vatan kapısı. Bizi yükselen Asya uygarlığı ile birleştiren bir kapı. Trabzon bu dönemde yiğitliğiyle, çevikliğiyle, müdahale gücüyle, birikimleriyle kahramanlığını göstermelidir. Bu birikim Trabzon’da Vatan Partisinde toplanıyor. Trabzon’un her ilçesinde bir örgütümüz olacak. Bu vatan mücadelesinde milli hükümet kuracağız. Kendimize güveniyoruz. Trabzon halkımızı göreve davet ediyorum. Silivri mahkemelerinde ne dedik, ‘Ey Feytullah Gülenler, bizi yargılayanlar gün gelecek bu duvarların içine siz gireceksiniz.’ Nitekim geleceği görüyoruz, şimdi onlar o duvarların içinde” diye konuştu.

Fatih İSAK


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap