SON DAKİKA



Haber > Gündem > 15 Temmuz sonrası TSK'ya alınan personel sayısı açıklandı

15 Temmuz sonrası TSK'ya alınan personel sayısı açıklandı

27 Ağustos 2020 Perşembe - 11:23




Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 15 Temmuz'dan itibaren 93 bin 327 personel alındığını, bunların yüzde 70'inin uzman ve sözleşmeli personel olduğunu açıkladı.





Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası toplantısında gündeme ilişkin soruları yanıtlayıp, değerlendirmelerde bulunuyor.

Akar'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''15 Temmuz'dan itibaren 93 bin 327 personel aldık, bunların yüzde 70'i operasyonlarda kahramanca görev alan uzman ve sözleşmeli personel. Artık herkesin bilmesi lazım, Türkiye Cumhuriyeti Devleti uluslararası ortamda gerçekten bir özne haline gelmiştir. 

SON İLAN EDİLEN NAVTEX

Oradaki sismik çalışmaları gerektiği kadar sürdüreceğiz. İskenderun bölgesinde Deniz Kuvvetlerimizin atış eğitimi ile alakalı güvenlik bakımından yayımlanmış bir Navtex'tir. (Doğu Akdeniz) Enerji Bakanlığı'mız çalışmalarını sürdürürken biz de oradaki faaliyetlerin güvenliğini sağlamaktan sorumluyuz.

TERÖRLE MÜCADELE


Terör belasından asil milletimizi kurtacağız. Hudutlarımızın, halkımızın güvenliğini sağlayacağız, amacımız bu. Terörle, teröristle mücadeleyi taarruzi anlayışla sürdürmekteyiz.Kimsenin toprağında, denizinde asla gözümüz yok. Fakat hiçbir şekilde de komşularımızın topraklarından, denizlerinden bize karşı bir saldırıya da müsaade etmeyeceğimizi, buna göz yummayacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz.

PENÇE OPERASYONLARI

Pençe harekatlarında şu ana kadar 320 terörist etkisiz hale getirilmiş bulunmaktadır. 'Girilemez' denilen yerlere Mehmetçik girdi, teröristlerin bütün mağaralarını başlarına yıktı, kaçacak yerleri kalmadı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, TSK olarak bütün faaliyetlerimiz ilkeli, esaslara dayalı, kararlı şekilde gitmektedir." 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap