SON DAKİKA



Haber > Gündem > 12 bin liralık yemeği kimin ödediği ortaya çıktı!

12 bin liralık yemeği kimin ödediği ortaya çıktı!

02 Ocak 2022 Pazar - 14:12




Oda TV’nin “Cumhurbaşkanı danışmanlarından biri ödedi” dediği 12 bin liralık yemeğin faturasını Cübbeli Ahmet’in damadının ağabeyi Muhittin Palazoğlu’nun ödediği iddia edildi.





Medyatava’da yer alan habere göre, önce sosyal medyayı daha sonra da Saray’ı karıştıran adisyonu kimin ödediği ortaya çıktı.

12 bin liralık yemeğin faturasını Cübbeli Ahmet Hoca" ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün damadı damadı Esat Palazoğlu’nun ağabeyi Muhittin Palazoğlu’nun ödediği iddia edildi.

Muhittin Palazoğlu, kurduğu ‘Çözüm Tasarruf Organizasyon’ adlı şirket ile gündeme gelmişti. Palazoğlu'nun şirketine para yatırmasına karşılık almaları gereken kar payını alamadıkları iddiasıyla yatırımcılar isyan etmişti. Şikayetlerin artmasından sonra Palazoğlu şirketi devrettiğini, yönetim kurulundan ayrıldığını açıklamıştı.

NE OLMUŞTU?


OdaTv'den Hürrem Elmasçı söz konusu adisyonu yayınlayarak “Ya bu başdanışmanın ettiği nedir?” diye sorarak yemeği bir Cumhurbaşkanı başdanışmanının verdiğini iddia etmişti.

Elmasçı, iddiasında dile getirdiği danışmanın adını vermese de şu sözlerle tarif etmişti:

"Finansçıydı, ekonomist oldu, sunucuydu, köşe yazarlığı yaptı her bir şey oldu zamanında.

En son Cumhurbaşkanı başdanışmanı da oldu vallahi.

Ülkeyi kurtaracaktı bir vakitler hani...


TV ekranlarının vazgeçilmeziydi...

Gene de olmadı ya çocuklar, olmadı mı olmuyor işte..."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap