SON DAKİKA



Haber > Gündem > 10 yaşındaki İsmail'in yemek sırasında acı ölümü

10 yaşındaki İsmail'in yemek sırasında acı ölümü

07 Ekim 2023 Cumartesi - 14:25




Aksaray'da okulda yemek sırasında beklerken aniden fenalaşıp yaşamını yitiren 5'inci sınıf öğrencisi İsmail Bozlak (10), gözyaşları içinde toprağa verildi.





Olay,  dün saat 12.30 sıralarında İstiklal Mahallesi 11. Bulvardaki Yavuz Sultan Selim Yatılı Bölge Ortaokulu’nda meydana geldi. İsmail Bozlak, okulun yemekhanesinde, öğle yemeği için sırada beklerken bir anda yere yığıldı. Öğretmenleri ile okuldaki hemşire tarafından ilk müdahalesi yapılan İsmail Bozlak, ihbar üzerine okula gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı.

KALP KRİZİ

Bozlak, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. İsmail Bozlak'ın ilk belirlemelere göre kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi.   

İsmail Bozlak cenazesi, bugün otopsinin ardından Somuncu Baba Külliyesi'ne getirildi. Annesi Hatice Bozlak, gözyaşlarını tutamadı. Törene  İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, ailesi, öğretmenleri, yakınları, arkadaşları ve  vatandaşlar katıldı. İsmail Bozlak'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Ervah Mezarlığı'na defnedildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap