SON DAKİKA



Haber > Gündem > 1 gün sonra yeniden ortaya çıktı! Ortalığı karıştırdı

1 gün sonra yeniden ortaya çıktı! Ortalığı karıştırdı

12 Ekim 2023 Perşembe - 13:35




Denizli’nin Çivril ilçesinde dün seyir halindeki araçların önüne yatarak sürücülere ve polislere zor anlar yaşatan kadın, bugün de bir iş hanının balkonuna çıkarak eline ne geçirdiğiyse aşağıya fırlattı.





Denizli’nin Çivril ilçe merkezinde bulunan Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde dün meydana gelen olayda; Yaren S. isimli kadın, bir anda akan trafiğin arasına daldı. Bazı araçların önüne yatan, bazılarına da yumruk atarak küfürler savuran kadını gören vatandalar, polis ekiplerinden yardım istedi. Yola yatan, araçların önüne geçen ve bir kamyonun altında ezilmekten son anda kurtulan Yaren S., polis ekipleri ve sürücülere zor anlar yaşattı. Polisler tarafından güçlükle gözaltına alınan kadın, ekip otosuna bindirilerek bölgeden uzaklaştırıldı.

1 GÜN SONRA YENİDEN ORTAYA ÇIKTI

Dün akan trafikte yürekleri ağıza getiren Yaren S., bugün ise aynı bölgedeki bir iş hanının balkonunda ortaya çıktı. Nasıl girdiği belli olmayan balkonda bir anda soyunmaya başlayan ve kıyafetlerinin bir bölümünü çıkaran kadın, etrafta eline geçirdiği her şeyi araçlar ve yayaların üzerine fırlattı. Çevreye küfür ve hakaretler savuran kadın, zorluk çıkardığı polisler tarafından balkondan indirildi. Bu kez ambulansa alınan Yaren S., tedbir amaçlı olarak hastaneye sevk edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap