SON DAKİKA


Foto Galeri > Sevgilinizin sizi özlemesini sağlamanın 8 yolu

Sevgilinizin sizi özlemesini sağlamanın 8 yolu

29 Mayıs 2020 Cuma - 14:26

Sevgiliniz size hiç sizi özlediğini söylemiyor mu? Bazen partnerimizle özellikle çok zaman geçirdiğimizde bir 'özledim' kelimesine hasret kalırız.

1 / 9 Sevgilinizin sizi özlemesini sağlamanın 8 yolu

Sevgiliniz size hiç sizi özlediğini söylemiyor mu? Bazen partnerimizle özellikle çok zaman geçirdiğimizde bir 'özledim' kelimesine hasret kalırız. Yan yana olmasak bile cep telefonu aracılığıyla hiç ayrı kalmamak, ilişkinin 'özlem dinamiklerine' hasar verebilir? Peki sizi özlemesini nasıl sağlayabilirsiniz? İşte sevgilinizin sizi özlemesini sağlamanın 8 yolu!

2 / 9 Sevgilinizin sizi özlemesini sağlamanın 8 yolu

Her zaman uygun durumda olmayınBirine aşık olduğunuzda tüm zamanınızı onunla değerlendirmek istemek çok normal. Ama özlem duygusunu açığa çıkarmak için bazen onunla birlikte olmadığınız zamanları da yaratmak gerekir. Ona her sürekli tüm zamanınızı ayırmak zorunda değilsiniz. Onunla zaman geçirmek için sürekli 'müsait' olursanız sizi özlemesine fırsat vermezseniz. Kendinize bir yer açın ve ara ara ondan uzakta zaman geçirin.

3 / 9 Sevgilinizin sizi özlemesini sağlamanın 8 yolu

Arkadaşlarınızla da takılınArkadaşlarınızdan sık sık 'sevgili yaptın/evlendin bizi unuttun' sitemini duyuyor musunuz? Belki de haklılar. Acaba gerçekten onlara zaman ayırmıyor olabilir misiniz? Hem ondan ayrı geçirdiğiniz birkaç gün için o da siz iyi vakit geçiriyorsunuz sevinecek. Belki size imrenecek ve o sizin hiç sevmediği arkadaşlarınıza katılmak isteyecek. Böylelikle partnerinizle arkadaşlarınızı da kaynaştırabilirsiniz.

4 / 9 Sevgilinizin sizi özlemesini sağlamanın 8 yolu

Sosyal medyayı etkili kullanınEğer sizi özlemesini sağlamak istiyorsanız sosyal medyayı kendi avantajınıza kullanın. Sosyal medya hesaplarınızı aktif ve güncel tutun. Sizin sosyal medya kullanırkekn eğlendiğinizi ve yaratıcı olduğunuzu görsün. Öğle arasında sizin paylaştığınız bir story'e gülümsesin. Böylelikle ilk flört günlerinize geri dönebilir, paylaşımlarınıza etkileşim vermesini de sağlayabilirsiniz.

5 / 9 Sevgilinizin sizi özlemesini sağlamanın 8 yolu

Mesajlarına anında dönmek zorunda değilsinizBilinçli olarak mesajlarına ve aramalarına geç dönün demiyoruz elbette, ama 'belki arar, belki mesaj atar' diye telefonunuzu yanınızdan ayırmamazlık etmeyin. Telefonu biraz uzağa koyun ve mesajını denk geldiğinizde açın. Sizden hemen cevap alamayacağını bilsin.

6 / 9 Sevgilinizin sizi özlemesini sağlamanın 8 yolu

Sizi ona hatırlatacak bir kokunuz olsunOnunla her buluşmanızda sizin imza kokunuzu sıkın. Yavaş yavaş bu kokuyu her duyduğunda aklınıza siz geleceksiniz, sizi özlediğinde burnunda bu koku tütecek. Yani ona sizi hatırlatacak somut bir şeyler verin. Parfüm, vücut losyonu ve vücut spreyinizin aynı koku olmasına özen göstererek vücut kokunuzun bütünleşmesini sağlayabilirsiniz. Omzuna başınızı koyduğunuzda kazağında kokunuz kalsın. Benzer her kokuyu aldığında sizi hatırlayacak, belki o kazağını yıkamayacak.

7 / 9 Sevgilinizin sizi özlemesini sağlamanın 8 yolu

Tatlı, sevecen ve şefkatli olunZaten kendisini sevmeyen, hoşlanmadığı biri olduğu için size geldi. Hayatında bir önceki insandan ayrılmasına neden olan hiçbir davranışı sergilemeyin. Size her geldiğinde güleryüzle karşılacağın bilsin. Kim asık suratlı ve kaba birinin peşinden koşar ki. Yalnız bunu yaparken samimi olun. Eğer dırdırcı ve asık suratlı birini istese ilişki içine girmez.

8 / 9 Sevgilinizin sizi özlemesini sağlamanın 8 yolu

Bağımsız olunSinemaya birlikte gitmek ya da alışverişe birlikte çıkmak zorunda değilsiniz. Sizin bağımsız ruhunuzun, onsuz var olduğunuzun farkında olsun. Ayrı ve bağımsız geçireceğiniz her dakika sizi biraz daha özlemesini sağlayacak.

9 / 9 Sevgilinizin sizi özlemesini sağlamanın 8 yolu

Her şeyi paylaşmak zorunda değilsinizGünün ilk telefon konuşmasında olan biten varsa tek tek anlatmak zorunda değilsiniz. Bırakın merak etsin, "Cevap beklediğin bir yer vardı, ne oldu o iş diye sorsun" her şeyi tek tek dökülürseniz sizi merak etmesine ve özlemesine fırsat bırakmazsınız.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap