SON DAKİKA


Foto Galeri > Pınar Altuğ'u çileden çıkardılar!

Pınar Altuğ'u çileden çıkardılar!

02 Ekim 2020 Cuma - 17:05

Ailesi ile tatilde olan ünlü oyuncu Pınar Altuğ sosyal medya hesabından paylaştığı makyajsız fotoğrafıyla gündem oldu. Bazı hayranlarının olumsuz yorum yazması ise güzel oyuncuyu çileden çıkardı.

1 / 6 Pınar Altuğ'u çileden çıkardılar!

Ailesi ile çıktığı tekne tatiline Marmaris Bozburun'da devam eden Pınar Altuğ, makyajsız ve filtresiz bir fotoğrafını paylaştı.

2 / 6 Pınar Altuğ'u çileden çıkardılar!

Sosyal medya hesabından makyajsız halini paylaşan Pınar Altuğ olumsuz yorumlarla karşılaştı. Pınar Altuğ’un makyajsız hali takipçileri tarafından beğenilmedi.

3 / 6 Pınar Altuğ'u çileden çıkardılar!

Bir kullanıcının "Yaptırmadığı estetik yok, ne doğallığı. Her zaman mükemmel görünmek zorunda değil elbette, ama 'doğal' demeniz komik" yazması ünlü sunucuyu çok kızdırdı. Hemen cevap veren Pınar Altuğ "Rica etsem bir de estetiklerimi yazabilir misiniz? Arada unuttuklarım vardır belki..." yazdı.

4 / 6 Pınar Altuğ'u çileden çıkardılar!

Bir başka takipçisi ise Altuğ'un fotoğrafının altına "Demek ki para her şeyin çözümü değilmiş" yazması dikkatlerden kaçmadı.

5 / 6 Pınar Altuğ'u çileden çıkardılar!

Paylaşımlarına yapılan yorumlara verdiği cevaplarla gündeme gelen Pınar Altuğ, son olarak eşiyle paylaştığı kareye "Kimse bu kadar sürmesini beklemiyordu" yorumunu yazan sosyal medya kullanıcısına; "Biz başkaları için değil kendimiz için evlendik" yanıtını vermişti.

6 / 6 Pınar Altuğ'u çileden çıkardılar!

Yağmur Atacan ile 2008 yılında evlenen Pınar Altuğ'un, 2009 yılında Su adında bir kızı dünyaya geldi.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap