SON DAKİKA


Foto Galeri > Kendimle barışık bir insanım

Kendimle barışık bir insanım

02 Aralık 2019 Pazartesi - 13:06

Kendimle barışık bir insanım

1 / 6 Kendimle barışık bir insanım

Ece Seçkin, önceki akşam Ataşehir Watergarden’da sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Seçkin, sosyal medyada yapılan boy esprileri hakkında konuştu. Şarkıcı, "Kafama takmam. Ben kendimle barışık bir insanım" dedi.

2 / 6 Kendimle barışık bir insanım

Konser öncesi kameralara konuşan Ece Seçkin, boy kompleksi olmadığını söyledi. Muhabirlerin sosyal medyada boyunuzla ilgili yapılan esprilere kızıyor musunuz? diye sorduğu şarkıcı, şöyle dedi:

3 / 6 Kendimle barışık bir insanım

Sosyal medyada benimle ilgili çok komik espriler yapılıyor. Dalga geçilince çok kafaya takmam asla, onlara gülüyorum. Şarkı çıkarıyorum, 'Şarkı çok kısa değil mi?' diyorlar. '1.50 iddia oranı' diyorlar, hoşuma gidiyor. Ben kendimle barışık bir insanım.

4 / 6 Kendimle barışık bir insanım

Sohbetin devamında; dünyaca ünlü şarkıcı Enrique Iglesias ile düet yapan şarkıcı 'Charlie’nin Melekleri' filminde 'Adeyyo' şarkısının kullanılmasıyla çifte mutluluk yaşadığını söyledi.

5 / 6 Kendimle barışık bir insanım

Seçkin, “ 2 mutluluğu bir arada yaşıyorum. Hollywood filminde ilk Türk şarkısının kullanılması çok gurur verici” dedi.

6 / 6 Kendimle barışık bir insanım

Vizyona giren 'Charlie’nin Melekleri' filminden olumlu tepkiler aldığını söyleyen şarkıcı, “Film vizyona girdi. Çok güzel yorumlar alıyorum. Ülkemizi tüm dünyada Adeyyo şarkısı ile temsil ettiğimi düşünüyorum” dedi.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap