SON DAKİKA


Foto Galeri > Hepsini önceden bilmişlerdi! Simpsonlar'ın korkutan 2024 kehaneti

Hepsini önceden bilmişlerdi! Simpsonlar'ın korkutan 2024 kehaneti

12 Aralık 2023 Salı - 11:32

Hepsini önceden bilmişlerdi! Simpsonlar'ın korkutan 2024 kehaneti

1 / 8 Hepsini önceden bilmişlerdi! Simpsonlar'ın korkutan 2024 kehaneti

Kehanetler konusunda sürekli olarak gündemde kalan The Simpsons dizisinde yeni bir kehanet gündem oldu.

2 / 8 Hepsini önceden bilmişlerdi! Simpsonlar'ın korkutan 2024 kehaneti

Bir süredir bazı olayların önce dizide meydana gelmesi ve sonrasında gerçekte de aynı olayın yaşanması nedeniyle The Simpsons dizisinin adı kehanetle anılıyor. 2024 yılı için yeni bir 'Simpsons kehaneti' eklendi.

3 / 8 Hepsini önceden bilmişlerdi! Simpsonlar'ın korkutan 2024 kehaneti

The Simpsons dizisindeki yeni bir kehanet işereti gündem oldu. Tüm dünyada ilgiyle izlenen dizide 2024 yılı için 'güneş fırtınası' senaryosu gösterildi. Bir anda gerçekleşen fırtına sonrasında tüm elektronik eşyalar özelliğini yitiriyor. İlkel şartlara geri dönülüyor.

4 / 8 Hepsini önceden bilmişlerdi! Simpsonlar'ın korkutan 2024 kehaneti

Amerika Birleşik Devletleri’nde 17 Aralık 1989 yılında yayınlanmaya başlayan ve 33 yıldır devam eden animasyon dizisi The Simpsons (Simpsonlar), dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip.

5 / 8 Hepsini önceden bilmişlerdi! Simpsonlar'ın korkutan 2024 kehaneti

Koronavirüsü bilmesi, Donald Trump’ın başkanlık seçimlerini kaybetmesi, akıllı saatlere gönderme yapılması, Ebola virüsü, yemeklerde at etinin kullanılması, iki Essex Beatles hayranının 50 yıl önce Beatles’a gönderdikleri bir mektuptan Paul McCartney’den bir yanıt aldıklarını açıklamaları,

6 / 8 Hepsini önceden bilmişlerdi! Simpsonlar'ın korkutan 2024 kehaneti

Fox'un Disney’e satılması, Lady Gaga'nın uçarak Super Bowl’da sahne alması, yapımına 2009 yılında başlanan ve İngiltere’nin en yüksek binası olan The Shard’ın Simpson’un 1995 yılında yayımlanan bir bölümünde Londra semalarında görünmesi, Beyrut patlaması, akıllı telefonlar, Kobe Bryant'ın ölümü gibi sahneleri dünyada büyük yankı uyandırdı.

7 / 8 Hepsini önceden bilmişlerdi! Simpsonlar'ın korkutan 2024 kehaneti

GÜNEŞ PATLAMASI SAHNESİ GÜNDEM OLDUBazı iddialara göre 100 yılda bir meydana gelen doğa olaylarından olan güneş fırtınasının dünya genelinde elektrik kesintilerine sebep olabilecek güçte olduğu söyleniyor.

8 / 8 Hepsini önceden bilmişlerdi! Simpsonlar'ın korkutan 2024 kehaneti

Modern çağa oldukça zarar vereceği düşünülen bu fırtına Simpsonlar'da da işlendi.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap