SON DAKİKA


Foto Galeri > Gecelikle kamera karşısına geçti!

Gecelikle kamera karşısına geçti!

23 Mart 2021 Salı - 14:15

Şarkıcı Fülin sosyal medya hesabında ilginç bir paylaşıma imza attı.

1 / 8 Gecelikle kamera karşısına geçti!

Bir dönem Aleyna Tilki ile girdiği polemiklerle gündem olan şarkıcı Fulin, Instagram hesabından takipçilerini şaşırtan paylaşım yaptı.

2 / 8 Gecelikle kamera karşısına geçti!

Fulin, yüzüne çikolata maskesi yaptı. Vücuduna da çikolatayla kalp yapan şarkıcı, o anları Instagram'dan paylaştı.

3 / 8 Gecelikle kamera karşısına geçti!

Fulin, "Kaç kez 'Pazar günü beni evde tek bırakma anne" dedim.

4 / 8 Gecelikle kamera karşısına geçti!

"Kendimi kreşte terk edilmiş gibi hissediyorum" diye yazdı. Şarkıcıya takipçileri, "Sesli güldüm", Çocuk ruhlu olmak böyle olsa gerek" gibi mesajlar gönderdi.

5 / 8 Gecelikle kamera karşısına geçti!

Doktor baba ve öğretmen annenin kızı olan Fulin Şingirik, 1 Ocak 1985 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Henüz 5 yaşındayken klavye ve gitar çalmaya başlayan Fulin, aynı yaşta bale ve müzik dersleri aşdı. Lise eğitimini Adana Anadolu Üniversitesi'nde tamamlayan güzel şarkıcı, burada aldığı eğitimin ardından Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünü kazandı.

6 / 8 Gecelikle kamera karşısına geçti!

Aynı dönemlerde moda tasarımı okudu. Yüksek lisansını Tıp Fakultesi'nde Farmakoloji dalında yapan Fulin, müzik sevdasından vazgeçmedi.

7 / 8 Gecelikle kamera karşısına geçti!

Sözler yazıp besteler yapan sanatçı, bir süre sonra Emrah Karaduman ile tanıştı. 2014'de 'Firardayım' ve 'İçinden Oku' isimli parçaları ile dikkatleri üzerine çeken Fulin, 2015 yılında Keyf-i Halik isimli single albümünü yayınlandı, 2016 yılında ise hit listesine giren 'Süper Kahraman' isimli parçası ile dikkatleri üzerine çekti.

8 / 8 Gecelikle kamera karşısına geçti!

"Emrah Karaduman benim eski sevgilimdi. Aleyna Tilki onu elimden aldı" sözleriyle uzun süre konuşulan Fulin, "Ben onlar hakkında yorum yapmak istemiyorum. Her şeyi açıkladım daha önce. Herkes Allah'ından bulsun" diye konuşmuştu.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap