SON DAKİKA


Foto Galeri > Endonezya'da nehirde balık tutmak isteyen kadın timsaha yem oldu

Endonezya'da nehirde balık tutmak isteyen kadın timsaha yem oldu

19 Haziran 2020 Cuma - 13:40

Endonezya'da nehir kenarında balık tutmak isteyen Fatimah isimli kadın, 6 metrelik timsaha yem oldu. Polisler tarafından öldürülen timsahın karnından, talihsiz kadının cansız bedenine ait parçalar çıktı.

1 / 5 Endonezya'da nehirde balık tutmak isteyen kadın timsaha yem oldu

Endonezya'nın Kalimantan bölgesinde film sahnelerini aratmayan bir olay yaşandı. Ülkesinin Kuzey Kalimantan bölgesinde Cuma günü akşam saatlerinde nehir kenarında balık tutan Fatimah adlı kadın, 6 metre boyunda dev bir timsaha yem oldu. Fatimah'ın arkadaşları, timsahın kadını belinden kavradığını ve nehrin derin sularına doğru çektiğini gördüklerini ifade etti.

2 / 5 Endonezya'da nehirde balık tutmak isteyen kadın timsaha yem oldu

Köylüler olaydan sonra polisin yardımı ile nehirde timsahı aramaya başladılar. Suyun yüzeyinde fark edilen timsahı polis kafasına ateş ederek öldürdü.

3 / 5 Endonezya'da nehirde balık tutmak isteyen kadın timsaha yem oldu

Halatla sudan çıkarılan timsah öldürüldükten sonra karnı yarıldı. Kadının vücudunun bazı parçaları timsahın karnında çıktı. Köylüler etrafta yaptıkları aramada kadının kafasını ve diğer parçalarını buldular.

4 / 5 Endonezya'da nehirde balık tutmak isteyen kadın timsaha yem oldu

Görgü tanıklarından bir tanesi, Fatimah'ın balıkları yakalamak için suyun kenarında suya yemek bırakmaya çalıştığı sırada timsahın saldırısına uğradığını söyledi.

5 / 5 Endonezya'da nehirde balık tutmak isteyen kadın timsaha yem oldu

Fatimah'ı arama çalışması yapan ekibin amiri Amiruddini, insanların yemek ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile suda avlandıklarını bildiklerini ama olayın meydana geldiği bölgede çok sayıda timsah olduğunu ve insanların gerekmedikçe suya yaklaşmamaları gerektiğini söyledi.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap