SON DAKİKA


Foto Galeri > Asena: Hayattaki kırmızı çizgim...

Asena: Hayattaki kırmızı çizgim...

11 Haziran 2021 Cuma - 16:46

2017 yılında dünyaevine girdiği Hasan Dere ile mutlu bir evlilik sürdüren Asena, Milliyet Dijital'in sunduğu 'Cadde Sohbetleri'ne konuk oldu.

1 / 11 Asena: Hayattaki kırmızı çizgim...

2017 yılında dünyaevine girdiği Hasan Dere ile mutlu bir evlilik sürdüren Asena, Milliyet Dijital'in sunduğu 'Cadde Sohbetleri'ne konuk oldu. Sporcu, iş kadını ve girişimci kimliği ile bambaşka ve esprili yönünü gözler önüne seren oryantal Asena; yeni projeleri, Almanya'daki yaşamı, Türk toplumunun yapısı, boks sporuna duyduğu ilgi ve 'çocuk' konusunda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

2 / 11 Asena: Hayattaki kırmızı çizgim...

Sunuculuğunu Melis Baştuğ ve Bilge Şenel'in yaptığı 'Cadde Sohbetleri'ne, sosyal medya fenomeni Nihal Candan'ın ardından Asena konuk oldu. Ünlü dansçının merak edilen yaşamına dair çarpıcı açıklamalarda bulunduğu program, Milliyet Dijital'ın Youtube kanalında yayına girdi.

3 / 11 Asena: Hayattaki kırmızı çizgim...

"KİMDEN DAYAK YEMEK İSTERSİNİZ!"

Boks hayatının nasıl gittiği sorulan Asena, "Profesyonel olarak ringe çıkmıyorum ama profesyonellerin çalıştığı gibi çalışıyorum" dedi. "Kiminle ringe çıkmak istersiniz?" sorusuna ise esprili bir dille yanıtı verdi: 'Kimden dayak yemek isterdiniz?' diye soracak olursanız ona bir cevabım var. Almanya'da dünya sıralamasında olan 'Lady Hummer' lakaplı Christina Hammer ile ringe çıkmak ancak sadece fotoğraf çektirmek isterdim. Kesinlikle boks yapmak istemezdim.

4 / 11 Asena: Hayattaki kırmızı çizgim...

"SAVUNMA SANATLARI ÖĞRENMELİYİZ"

Boksu sadece spor olarak değil, aynı zamanda kendini savunmayı da öğrenmek adına önemsediğini vurgulayan Asena, "Günümüzde sokakta yürürken bile artık tedirginiz. Bu nedenle en azından kendimizi savunabilecek, gardımızı alabilecek kadar savunma sanatlarını öğrenmek gerekiyor" açıklamasını yaptı.

5 / 11 Asena: Hayattaki kırmızı çizgim...

"ÇOCUK DOĞURMAKTA SIKINTI YOK AMA..."

Asena, Hasan Dere ile evliliğinin çok güzel devam ettiğini söyledi. 'Çocuk' soruları üzerine ise eşiyle planlarında olan iş projelerinin hayatlarının merkezinde olduğunu, bu yoğunluğun arasında çocuğun şimdilik öncelikli olmadığını belirtti: Doğurmakta hiçbir sıkıntı yok ama onu büyütmek, yetiştirmek, bir ağaç gibi yeşerdiğini görmek, meyvelerini verdiğini görmek çok önemli. Ben çocuğa çok özel bakıyorum. Bu nedenle doğurmak için doğurmam.

6 / 11 Asena: Hayattaki kırmızı çizgim...

"ALMANYA'DA EN BÜYÜK SIKINTI HİZMET SEKTÖRÜ"

Planları sorulan Asena, "Çok yakında gelinlik ve abiye mağazamı açıyorum. Türkiye'deki hizmeti Almanya'ya taşımak istiyorum. Almanya'da en büyük sıkıntı hizmet sektörü. Almanya'da kurallar çok farklı. Hizmet sektöründe çok büyük eksikler var. Türkiye bu konuda çok önde" ifadelerini kullandı.

7 / 11 Asena: Hayattaki kırmızı çizgim...

"HAYATTAKİ KIRMIZI ÇİZGİM..."

Hayattaki kırmızı çizgisinin ailesi olduğunu söyleyen Asena, "Hayatta bir tanecik babacığım var, Allah ona uzun ömür versin. Eşimle birlikte başka da kimsem yok. Onunla sadece eş değiliz, arkadaşız, dostuz" dedi.

8 / 11 Asena: Hayattaki kırmızı çizgim...

"TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUR"

Kendini olduğundan farklı gösteren insanlardan hiç hoşlanmadığını ve bu durumda o ortamda kalmadığını dile getiren Asena, en çok gururlandığı konunun arkadaşlarının başarıları olduğunu söyledi: Arkadaşlarımın başarılarında sanki ben yapmışım gibi çok gururlanırım, tüylerim diken diken olur.

9 / 11 Asena: Hayattaki kırmızı çizgim...

"HER HATAMLA YÜZLEŞTİM"

"Kabul edemediğiniz bir hatanız var mı?" sorusuna, "Ben her hatamla yüzleşirim, neden yaptım, neden yaptım, hep kendimle tartışırım" şeklinde konuştu.

10 / 11 Asena: Hayattaki kırmızı çizgim...

"KURALLARINIZA UYMAYACAĞIM DİYEMEZSİN"

Asena, "Özgür bir ruh musunuz?" sorusuna, "Biz ataerkil bir toplumuz, büyüklerimize saygıyla büyüdük. Halen de öyleyiz. Özgürlüğümüzün kısıtlanmasını istemem ama bulunduğum, yaşadığım yere de uyum sağlamayı severim. 'Ben özgürüm, kurallarınıza uymayacağım' diyemezsin" yanıtını verdi.

11 / 11 Asena: Hayattaki kırmızı çizgim...

"HEP SEN DİNLİYORSAN, O TEHLİKELİ"

Asena, dert dinleme konusunda, "Dost dediğin, arkadaş dediğin ortamda sadece dinlemek olmaz, sen de anlatabilmelisin. Sadece dinliyorsan, o da tehlikeli bir şey" yorumunda bulundu.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap