SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Selçuk Geçer dikkat çekti! Konutta KDV indirimi yalanı çöktü

Selçuk Geçer dikkat çekti! Konutta KDV indirimi yalanı çöktü

21 Mart 2022 Pazartesi - 13:23




Konutta KDV indirimi yönünde hazırlık yapıldığı haberleri sonrası dolar yorumu ve tahmini ile bilinen Selçuk Geçer'den ilk tepki geldi. Selçuk Geçer, maliyetlere dikkat çekerek KDV inse ne olur dedi.





Dolar yorumu ve tahminleriyle öne çıkan Selçuk Geçer, fırlayan ev fiyatları sonrası konutta KDV indirimi geliyor iddialarına yönelik değerlendirmede bulundu. Dolar kuru karşısında yaptığı çıkışlarla gündeme gelen ekonomist Selçuk Geçer ise konuttaki maliyete dikkat çekerek, “Konutta KDV inse ne olur.” dedi. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın hazırladığı konutta KDV indirimi düzenlemesi Erdoğan’a sunulacak. Yeni modelde 150 metrekarenin üzerindeki evlerde yüzde 18'lik KDV yükü için çalışma yapıldığı ileri sürülüyor.

DOLAR UZMANI SELÇUK GEÇER: KONUTTA MALİYET YALANI

Sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşımda bulunan Selçuk Geçer, “Konutta maliyet yalanı. 100 bine mal olan bir konutun maliyeti % 100 artarsa maliyet 200 bin lira olur.Fiyat 1 milyondan 1 milyon 100 bine çıkar. bizde yüzde 100 maliyet farkı fiyatta da % 100 olarak yansıyor. Ev fiyatı 1 milyondan 2 milyona çıkıyor. Konutta KDV inse ne olu?” ifadelerini kullandı.

Konutta KDV indiriminin ne zaman geleceği ise henüz netleşmedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap