SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Rahatlama olacak!

Rahatlama olacak!

27 Mayıs 2018 Pazar - 15:13




Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Son günlerde kurla ilgili sıkıntılar var, reel sektör de maliyetleri yükseltmiştir ama emin olun yakın süre içinde, se





Bakan Zeybekci, katıldığı bir açılış töreninde yaptığı konuşmada, bazı çevrelerin ısrarla Türkiye'nin güçlenmesini istemediğini söyledi. 15 Temmuz hain darbe girişimine rağmen Türkiye ekonomisinin güçlenmeye devam ettiğini vurgulayan Bakan Zeybekci, bazı çevrelerin manipülatif girişimlerde bulunduğuna dikkati çekti. Enteresan günlerden geçtiklerini dile getirerek, "Biz darbe girişimine rağmen dünyanın en hızlı büyüyen ülkesi olmayı başardık, bu büyüme nitelikli bir büyüme oldu. Bakan Zeybekci konuşasında, tüm ekonomik verilerin iyiye gittiği dönemde döviz kuru üzerinden bazı çevrelerin saldırıya geçtiğine işaret etti. "Son günlerde kurla ilgili sıkıntılar var, reel sektör de maliyetleri yükseltmiştir ama emin olun yakın süre içinde, seçimlerden önce büyük bir rahatlama olduğunu hep birlikte göreceğiz. Biz ekonomimize güvenmeye devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap